VIDEO: Pienen pieneltä pojalta uskomattomia torjuntoja – ”Tuleva ykkösvaraus”

Coloradon paidassa nähty pikkupoika venyi uskomattomiin torjuntoihin.
Coloradon paidassa nähty pikkupoika venyi uskomattomiin torjuntoihin.

NHL siirtyi torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa All Star -tauolle. Sen myötä Coloradossa nähtiin kukaties tuleva ykkösvaraus.

Colorado Avalanche, joka pelasi uskomattoman kauden ensimmäisen puolikkaan, otti vapaa-ajasta ilon irti ja järjesti junioreille oman All Star -tapahtumansa.

Kyseinen tapahtuma kantoi nimeä ”1 vs. 1 All Star” ja show’n varasti toden teolla pienen pieni poika, joka tunnetaan nimellä Mason.

Sen pidemmittä puheitta, annetaan liikkuvan kuvan puhua puolestaan.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kuten yllä oleva video osoittaa, Masonilla on selvästikin valtavat lahjat maalivahtina ja hänen tekniikkansa on kertakaikkisen huikealla tasolla.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ei olekaan mikään ihme, että lukuisat Avalanche-fanit toivoivat Twitterissä – luonnollisesti osittain humoristiseen sävyyn – että Masonille olisi tarjottava mitä pikimmiten sopimusta.

Yksi faneista intoutui sanomaan häntä jopa Avalanchen venäläisvahti Semyon Varlamovia paremmaksi ja toinen puolestaan heitti ilmoille mielenkiintoisen ennustuksen tulevaisuuden osalta.

– Tuleva ykkösvaraus. On aika alkaa varata maalivahteja jälleen ensimmäisenä, Danny Müller totesi pilke silmäkulmassa Twitter-tilillään.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Alexander Ovechkin selvisi säikähdyksellä – vakava silmävamma millien päässä