Video: Pittsburgh sommitteli upean koulumaalin Toronton verkkoon

Pittsburgh Penguins voitti vakuuttavalla esityksellä Toronto Maple Leafsin 5-2 keskiviikon vastaisena yönä. Viides maali oli kaunista katsottavaa.

Toronto Maple Leafs oli täysi vastaantulija Pittsburgh Penguinsin vieraana. Pingviinilauma karkasi jo hieman ottelun puolivälin jälkeen 5-0-johtoon, eikä Maple Leafsista ollut enää kamppailemaan voitosta kahdesta kavennusmaalista huolimatta.

Penguinsin viides maali oli kiistatta illan näyttävin osuma. Hirmutehot 1+3=4 takonut Sidney Crosby käynnisti upean syöttökuvion, jonka Bryan Rust jatkoi yhdellä kosketuksella maalin eteen nousseelle Teddy Bluegerille. Latvialaishyökkääjällä oli helppo työ laukoa kuvion päätteeksi kiekko ohi Fredrik Andersenin.

Penguins on ollut vahvan runkosarjan tähän mennessä. Joukkue johtaa omaa divisioonansa ja on koko NHL:n kärkijoukkue Boston Bruinsia vain kuusi pistettä perässä. Suorituksen arvoa nostaa se, että joukkueen suurimmat tähdet Crosby ja Evgeni Malkin ovat joutuneet seuraamaan ison osan peleistä katsomosta loukkaantumisten takia.

Pittsburgh laittoi Toronto-puolustuksen todelliseen mankeliin

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Laine antoi herkkupassin ja viimeisteli itse yhden – myös Aho onnistui