VIDEO: Carolinassa suomalaisvilskettä – Pulju, Aho ja Teräväinen tehoilivat

Pulju iski kauden 12. osumansa ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan.
Pulju iski kauden 12. osumansa ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan.

Edmonton Oilers laittoi Carolinassa tuloksellisesti pystyyn varsin yksipuolisen näytöksen, jossa Jesse ”Pulju” Puljujärvi näytteli omaa rooliaan.

Carolina Hurricanesin ja Edmonton Oilersin välinen ottelu oli pelillisesti tasainen vääntö, mutta joukkueista jälkimmäisenä mainittu oli huomattavasti tehokkaampi ja marssi ottelussa lopulta 7-3-vierasvoittoon.

Ottelu käynnistyi Brock McGinnin iskemällä isäntien avausmaalilla, mutta sen jälkeen verkot heiluivat vajaaseen viiteen minuuttiin kolmesti toisessa päässä, kun Drake Caggiula, Matt Benning ja Ryan Strome osuivat tolppien väliin.

Hurricanes sai kuitenkin avauserään arvokkaan kavennuksen, kun Sebastian Aho iski ylivoimalla aikaan 14:54 joukkueensa 2-3-kavennusmaalin. Maalin aikana Oilersin Iiro Pakarinen istui jäähyllä.

Päätöserän alkajaisiksi vieraiden Pontus Åberg iski kiekon Scott Darlingin selän taakse vain reippaan puolentoista minuutin pelaamisen jälkeen, mutta muutamaa minuuttia myöhemmin Teuvo Teräväinen kavensi Ahon syötöstä.

Ottelun puolivälin ylityttyä kotijoukkue putosi kelkasta lopullisesti, kun Yohann Auvitu ja Leon Draisaitl iskivät kiekon reppuun. Osumista jälkimmäiseen syöttöpiste merkittiin Jesse Puljujärvelle.

Pulju ei päättänyt pistetehtailuaan vielä tähän, vaan hän iski ottelun kolmannessa erässä, tarkalleen ottaen aikaan 53:06, ottelun loppulukemat 7-3. Samalla hän rikkoi ensimmäistä kertaa NHL-urallaan 20 tehopisteen rajapyykin.

https://twitter.com/nhl_suomi/status/976323480244375552

Ottelussa esiintyneistä suomalaisista sekä Aho että Teräväinen ovat parhaillaan kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa. Kaksikosta molemmilla on matkaa 60 tehopisteen rajaan enää pisteen verran.

Ottelun tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!