VIDEO: Pahannäköinen tilanne! Joutuuko Radko Gudas maineensa vangiksi?

Radko Gudas omaa NHL-kaukaloissa ajoittaisen sikailijan maineen.
Radko Gudas omaa NHL-kaukaloissa ajoittaisen sikailijan maineen.

New Jersey Devilsin ja Philadelphia Flyersin välisessä ottelussa nähtiin tilanne, jossa Radko Gudas niin sanotusti kolasi Kyle Palmierin ylitse.

Mikäli tilanteen katsoi pelkästään nopeasti livenä, saattoi se näyttää pahemmalta kuin se todellisuudessa oli – siis Radko Gudasin kova osuma isäntien Kyle Palmieriin.

Gudas oli tekemässä nopeaa suunnanmuutosta siirtyäkseen hyökkäyspäässä omalle paikalleen viivaan, kuten puolustajat usein tekevät. Samaan aikaan hän huomasi oman joukkuekaveri Wayne Simmondsin tulevan häntä kohti ja ikään kuin hypäten väisti tätä.

Tilanne näytti siis menevän edellä mainitulla kaavalla, mutta toisaalta Gudasilla on olemassa maine ajoittain sikailevana pelaajana. Kysymys kuuluukin, olisiko hän oikeasti voinut vetää hihastaan tällaisen tempun tahallisesti?

Tiedä häntä, mutta osa on puolustanut tilannetta vahinkona, jossa Gudasin täytyi valita voimakas osuma joko omaan joukkuekaveriin tai vastustajaan – osa taas syyllistänyt tshekkipuolustajaa yhdeksi likaisimmista pelaajista koskaan.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Itse pelissä Gudasille, joka ei ollut ottanut ainoatakaan jäähyminuuttia viimeisimmän ylilyöntinsä jälkeen, tuomittiin kahden minuutin estämisjäähy. Samaan aikaan kaukalossa nähtiin parikin vääntöä, mutta ainoastaan Damon Severson ja Brandon Manning pudottivat hanskat, joutuen sen seurauksena viisiminuuttisille istunnoille.

Toki Gudas joutui vastaamaan teoistaan myöhemmin avauserässä, kun Travis Zajac haastoi hänet nyrkkihippasille.

Mikäli jäit miettimään, että mikäs se Gudasin edellinen ylilyönti taas olikaan? No, hän huitaisi Winnipeg Jetsin Mathieu Perreaultia mailalla päähän ja sai siitä kymmenen ottelun mittaisen pelikiellon.

Suosittelemme myös: