VIDEO: Rasmus Dahlinilta hävytön rangaistuslaukaus – ei tarvitse edes koskea kiekkoon!

Maailman tämän hetken kenties kuumin kiekkolupaus Rasmus Dahlin väläytti Ruotsin harjoituksissa silmiähivelevän komean rangaistuslaukauksen.

Ensi kesän lähes pomminvarma ykköslupaus, jota on verrattu ajoittain jopa Nicklas Lidströmin ja Erik Karlssonin kaltaisiin pelaajiin, näytti joukkuekavereilleen kuinka ”helppoa” on loihtia täysin käsittämätön rankku koskematta kiekkoon.

Dahlin lähestyy harjoituksissa tehdyssä suorituksessa maalivahtia kovalla vauhdilla, ja harhauttaa hänet antaen kiekon jatkaa matkaa. Peliväline livahtaakin lopulta veräjänvartijan puikoista verkon perukoille. Voit katsoa komean suorituksen alta löytyvästä videosta.

Dahlin, joka on siis rankattu jokaisen kykyjenetsijätoimiston ykkösnimeksi, kiekkoilee seuratasolla SHL:n Frölundassa, jonka riveissä hän on pelannut tällä kaudella 26 ottelua tehoin 5+6.

Nuorten MM-kisoissa hän on taasen kerännyt kahteen otteluun neljä syöttöpistettä. Ruotsi on kohdannut kisoissa tähän mennessä Valko-Venäjän ja Tshekin, jotka se on voittanut maalierolla 9-2. Rakas länsinaapurimme kohtaa tämän illan kamppailussa Sveitsin.

Nuorten MM-kisojen viralliset sivut löydät täältä.