VIDEO: Koominen väittely – Ristolainen ja Kadri sopivat jo seuraavasta tappelusta?

Ristolainen ja Kadri hanskasivat ensiksi kaukalossa ja sen jälkeen käynnistyi huutelu jäähyaitiosta toiseen.
Ristolainen ja Kadri hanskasivat ensiksi kaukalossa ja sen jälkeen käynnistyi huutelu jäähyaitiosta toiseen.

Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen ja Toronto Maple Leafsin Nazem Kadri tulevat kohtaamaan toisensa tämän kauden aikana vielä kolmesti NHL-kaukalossa.

Rasmus Ristolainen ja Nazem Kadri varastivat isosti show’n, kun kaksikko otti toisistaan mittaa ensiksi pelillisesti kaukalossa ja sen jälkeen nyrkkien merkeissä (katso video täältä).

Tappelu sai alkunsa siitä, kun Ristolainen taklasi Kadria. Kadria otti päähän se, että taklaushetkellä hän oli kiekottomana, eikä siten ollut valmis vastaanottamaan taklausta.

– Minulla ei ollut kiekkoa – jos olisi ollut, olisin ollut valmis vastaanottamaan taklauksen. Hän siis otti vapaudet taklata minua, joten minä päätin vastata siihen, Kadri kommentoi ottelun tauottua TSN:lle.

– Minä taklasin häntä, sen jälkeen hän lähti perääni ja sitten sitä mentiin, kuului puolestaan Ristolaisen vastaus.

Tappelun jälkeen kaksikon välillä nähtiin kinastelutilanne jäähyaitiosta toiseen ja ilmeisesti väittelyssä aiheena oli se, miten monta kertaa he vielä kohtaavat toisensa. Ristolaisen näkemyksen mukaan neljä kertaa ja Kadrin mielestä kolme (jälkimmäinen oikein).

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

– Mitä useamman kerran vielä kohtaamme, sitä parempi, Kadri paalutti, kun häneltä udeltiin Ristolaisen laskutaidosta.

Kun Ristolaiselta kysyttiin jäähyaitiossa nähdystä keskustelusta, ja siitä mitä nämä jäljellä olevat kohtaamiset tuovat mukanaan, suomalaisen vastaus lupaili kenties samaa myös tuleviin koitoksiin.

– Samaa kuin nytkin: molemmat joukkueet tulevat taistelemaan kovasti. Voittaminen on haastavaa, joten olen innoissani.

Jos kaksikolta löytyy jotain yhteistä, niin se on näkemys siitä, miksi he löytävät toinen toisensa näistä tilanteista. He nimittäin ottivat toisistaan mittaa jo viime keväänä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Nähdäkseni me molemmat vihaamme häviämistä ja kamppailemme lujaa, Ristolainen summasi enemmän tai vähemmän molempien mietteet.

Ristolainen ei välttämättä olisi halunnut lähteä nyrkkihippasille Kadrin kanssa, mutta sanoi, ettei hänellä ollut juurikaan vaihtoehtoja.

– Hänellä oli jo hanskat pudotettuna, joten minulla ei ollut juurikaan vaihtoehtoja. Normaalisti yritän pysytellä kaukalon puolella, mutta pelaan kovaa, joten välillä sitä täytyy myös pudottaa hanskat.

Ristolaiselta nähtiin tappelun jälkeen (katso video täältä) melkoinen EA Sports -tuuletus, kun hän sai pienimuotoisen selätysvoiton Kadrista.

– Yritin vain saada fanit innostumaan, Ristolainen summasi.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018