VIDEO: Ristolainen syötteli ja tappeli – Komarov heilutti tuplaten maaliverkkoja

Kovaankin peliin kykeneväinen Nazem Kadri on vaihtokaupattu Colorado Avalancheen.
Kovaankin peliin kykeneväinen Nazem Kadri on vaihtokaupattu Colorado Avalancheen.

Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen löysi itselleen tutun kiistakumppanin joukkueensa kotiottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan.

Buffalo Sabresin ja Toronto Maple Leafsin välillä nähtiin kuuma ottelu, kuten samassa divisioonassa pelaavien joukkueiden välisten kamppailuiden kuuluukin olla, ja lopulta Sabres voitti ottelun kotonaan lukemin 5-3.

Kuumassa ottelussa pääosaa näyttelivät suomalaiset, sillä Rasmus Ristolainen tappeli sekä syötti kaksi maalia, kun taas vieraiden Leo Komarov onnistui tuplaten maalinteossa.

Sabres karkasi ensimmäisten vajaan neljän minuutin aikana 2-0-johtoon, kun Ristolainen alusti ensiksi Sam Reinhartin osuman ylivoimalla ja vajaata paria minuuttia myöhemmin hän oli värkkäämässä Jason Pominvillen maalia.

Maple Leafs tuli kuitenkin otteluun mukaan, kun Komarov laukoi kavennuksen ylivoimalla aikaan 19:52. Samalla hän päätti 12 ottelun mittaisen maalittoman putkensa.

Toisessa erässä maaleja jouduttiin odottaa aina erän puolivälin ylitse, mutta tappelua sen sijaan ei. Ajassa 21:39 Ristolainen taklasi Nazem Kadria ja tästä kimpaantuneena Maple Leafs -hyökkääjä päätti pudottaa hanskat ja ottaa mittaa suomalaisesta.

Vaikka kyse ei ollut mistään vuosisadan tappelusta, ainakin Ristolainen osasi ottaa yleisönsä NHL-konsolipeleistä tuttuun tyyliin.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kyseessä ei ollut kaksikon ensimmäinen välienselvittely, sillä kaksikko otti yhteen myös viime kaudella nähdyssä joukkotappelussa.

Kuten todettua, seuraava maali näki päivänvalonsa erän puolivälin jälkeen ja asialla oli jälleen Komarov, joka iski kauden seitsemännen osumansa.

Sabres iski kuitenkin nopeassa tahdissa kahdesti, kun ensiksi osui Zemgus Girgensons ja sitten Ryan O’Reilly. Kun vielä isäntien Johan Larsson ja vieraiden Mitch Marner iskivät maalit mieheen, ottelu päättyi isäntien 5-3-voittoon.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018