VIDEO: NHL-legenda Rod Gilbert yllätti iäkkäämmän fanin täydellisesti – vanha fanipaita palkittiin

Rod Gilbert on edelleen New York Rangersin kaikkien aikojen paras maalintekijä.
Rod Gilbert on edelleen New York Rangersin kaikkien aikojen paras maalintekijä.

New York Rangers kuuluu NHL:n Original Six -seuroihin ja sen kaikkien aikojen paras maalintekijä on nykyisin jo 76-vuotias Rod Gilbert.

Kun siis puhutaan NHL:n alkuperäiseen kuusikkoon kuuluvasta seurasta ja sellaisen joukkueen parhaasta maalintekijästä, puhutaan silloin todellisesta pelaajalegendasta.

Ja sitä Rod Gilbert on – hän pelasi koko NHL-uransa Rangersissa, edustaen manhattanilaisseuraa 1 065 runkosarjaottelussa tehoin 406+615=1021, ja hänet nimettiin vuonna 1982 Hockey Hall of Fameen.

Gilbert on edelleen aktiivinen jääkiekkofani ja hän olikin viime viikolla todistamassa Vegasissa pelattua ottelua paikallisen Golden Knightsin ja Rangersin välillä.

Gilbert huomasi yleisössä iäkkäämmän Rangers-fanin, jolla oli yllään hänen nimellään varustettu fanipaita, ja niinpä Gilbert päätti käydä palkitsemassa kyseisen katsojan lämpöisellä halauksella. Kuten arvata saattaa, fani oli kuin puulla päähän lyöty.

Vaan, mitä me tästä sitten opimme? Ainakin sen, että jääkiekko yhdistää ihmisiä ja tietenkään ei sovi unohtaa sitä fanien kannalta tärkeintä opetusta – kannattaa kantaa yllään vanhaa fanipaitaa, sillä se saatetaan palkita ikimuistoisella tavalla.

Mikäli Rod Gilbert ei kuulosta sinulle tutulta nimeltä, kannattaa käydä katsomassa NY Rangersin kaikkien aikojen tilastot TÄÄLTÄ.

Lisää jääkiekkomaailman mielenkiintoisimpia videoita löydät TÄMÄN LINKIN takaa.