VIDEO: Nyt oli ovela maali! Vegasin Ryan Carpenter viimeisteli tyylillä

Ryan Carpenter on ollut yksi lukuisista Vegas Golden Knightsin hienoista tarinoista.
Ryan Carpenter on ollut yksi lukuisista Vegas Golden Knightsin hienoista tarinoista.

Vegas Golden Knightsin ja Calgary Flamesin välisessä ottelussa nähtiin erittäin hieno maali, josta vastasi ensimmäisenä mainitun hyökkääjä Ryan Carpenter.

Ottelussa elettiin aivan alkuhetkiä, kun paikan päälle Vegasin T-Mobile Arenalle saapunut yleisö sai jo vastinetta rahoilleen.

Isäntien Ryan Carpenter nimittäin värkkäsi todella tyylikkään maalin, kun hän iski kiekon – selkä maaliin päin, omista puikoistaan ja rystykädellä – Flamesin maalilla torjuneen David Rittichin selän taakse.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Golden Knights marssi ottelussa lopulta 7-3-voittoon ja Carpenter lisäsi tililleen vielä yhden maaliin johtaneen syötön.

Samalla 27-vuotias Carpenter, joka oli ennen kuluvaa kautta pelannut NHL:ssä ainoastaan 28 ottelua, jatkoi erinomaista virettään: sen jälkeen, kun hänet kutsuttiin ensimmäistä kertaa Golden Knightsin matkaan, Carpenter on iskenyt 14 otteluun tehot 6+3 – ennen kuluvaa kautta hänen NHL-tehonsa olivat 2+3.

Toisin sanoen kyseessä on jälleen yksi pieni hämmästyttävä tarina tämän Vegas Golden Knightsin häikäisevän upean debyyttikauden sisällä.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018