VIDEO: Ryan Reaves imitoi maalitorvea hulvattomalla tavalla – erottaisitko aidosta?

Pittsburgh Penguinsin riveissä kiekkoileva Ryan Reaves väläytti seuran harjoituksissa oman erikoisosaamisensa, joka on siis maalitorvena toimiminen.

Tai käytännön tasolla Reaves imitoi maalitorvea loistavalla tavalla, sillä ilman videon näkemistä voisi helposti luulla, että kyse on todellisesta maalitorvesta. Katso huvittava pätkä alta.

https://www.instagram.com/p/BdTwa7WBCot/?taken-by=tsn_official

Reaves siirtyi Penguinsin riveihin täksi kaudeksi, jonne hänet hankittiin eritoten Sidney Crosbyn poliisiksi. Monien mielestä maailman paras jääkiekkoilija on kärsinyt uransa varrella useista koiruuksista sekä kovista taklauksista. Kolikolla on myös kääntöpuolensa, sillä useiden kiekkofanien mielestä myös Crosby on syyllistynyt uransa aikana vastaaviin temppuihin.

Reaves edusti ennen pingviinilaumaan siirtymistä St. Louis Bluesia. Hän on pelannut urallaan 458 NHL:n runkosarjaottelua, joissa hän on iskenyt 28 maalia ja yhteensä 54 tehopistettä.

Tällä kaudella Reaves on vastaavasti edustanut Penguinsia 39 kamppailun verran, joissa hän on tehnyt tehot 1+2, ja kerännyt siinä samalla 80 rangaistusminuuttia.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät sivustomme NHL -osiosta.