Video: SaiPa julkisti pelaajahankinnan hervottomalla Huutokauppakeisari-parodialla

SaiPa julkisti hankkineensa puolustaja Filip Pyrochtan 1+1-vuotisella sopimuksella. Hankinta julkistettiin hauskalla Huutokauppakeisaria parodioivalla videolla.


Miksi betsata Coolbetilla?


Tshekkipuolustaja Filip Pyrochta vahvistaa SaiPan ensi kauden joukkuetta. 24-vuotias raamikas puolustaja pelasi viime kaudella maansa pääsarjassa 48 ottelua tehopistein 2+11=13. Pyrochtan sopimus SaiPan kanssa kattaa ensi kauden ja siinä on optio myös kaudesta 2022-2023.

”Filip on isokokoinen ja luisteluvoimainen puolustaja, joka ei kaihda kamppailutilanteita ja kykenee pelaamaan kaikissa tilanteissa. Hänellä on myös hyvät syöttötaidot. Odotamme, että hän ottaa meillä seuraavan stepin urallaan”, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kuvaili seuran tiedotteessa.

SaiPa julkisti Pyrochtan hankinnan hervottomalla videolla, jossa parodioidaan televisiosta tuttua Huutokauppakeisari-ohjelmaa. Videolla Kisapuiston huutokauppakeikari kauppaa puolustajaa huutokaupassa oleville huutajille. Lopulta kovimman tarjouksen iskee pöytään Markkanen, jonka tarjousta muut eivät pysty nokittamaan.

SaiPa julkisti Filip Pyrochtan hankinnan hervottomalla Kisapuiston huutokauppakeikari -videolla

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Teemu Eronen Pelicansiin – ”Kaavailtu selkeää roolia ylivoimapuolustajana”