VIDEO: Sami Vatasen kova pistetehtailu jatkuu, Teuvo Teräväinen maalasi

Sami Vatasen viime pelit ovat sujuneet todella mallikkaasti.
Sami Vatasen viime pelit ovat sujuneet todella mallikkaasti.

New Jersey Devilsin suomalaispuolustaja Sami Vatasen vireystila on ollut viime ajat erinomainen ja hän on kaapannut itselleen ykköspuolustajan aseman.

Sami Vatasen siirto kesken kauden Anaheim Ducksista New Jersey Devilsiin on osoittautunut erinomaiseksi asiaksi hänen uransa kannalta.

Anaheimissa kolmospakkipariin pudonnut suomalainen nostettiin välittömästi uuden seuransa ykköspuolustajaksi ja hieman hitaan alun jälkeen ”Vatman” on toden teolla myös tarttunut saamaansa mahdollisuuteen.

Peli on sujunut etenkin aivan viime aikoina, sillä kahteen viime otteluunsa hän on summannut tehot 0+4 ja viidestä viime ottelustaan hänellä on kasassa pisteet 0+6.

Näistä syöttöpisteistä viime yönä syntyi kaksi, kun Devils haki 3-2-jatkoaikavoiton Carolina Hurricanesista. Vatanen syötti ylivoimalla syntyneen pirupaitojen avausmaalin ensimmäisessä erässä ja toimi puolestaan kakkossyöttäjänä ottelun voittomaalissa.

Etenkin juuri tuo Vatasen tarjoilu Nico Hischierin avausmaaliin oli upeaa katsottavaa.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Ottelussa nähtiin myös toinen suomalaisonnistuja, sillä Teuvo Teräväinen vastasi joukkueensa 1-1-tasoitusmaalista toisen erän alkupuolella.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Jori Lehterän lähes 10 kk mittainen piina on ohi – onnekas osuma!