VIDEO: San Jose murskasi Anaheimin 8-1 – Joonas Donskoi huippuvireessä!

Joonas Donskoi iski pudotuspelikevään ensimmäisen maalinsa Sharksin murskajaisissa.
Joonas Donskoi iski pudotuspelikevään ensimmäisen maalinsa Sharksin murskajaisissa.

San Jose Sharks ei antanut taaskaan Anaheim Ducksille mitään palaa, kun hailauma murskasi paikallisvastustajansa 8-1. Joonas Donskoi oli ottelussa huippuvireessä.

San Jose Sharks kävi Anaheim Ducksin kotiluolassa ryöstämässä ottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua, kun se vei paikallisvastustajaansa kahdessa ottelussa yhteismaalein 6-2.

Viime yönä Suomen aikaa ottelusarja siirtyi San Josen puolelle, eikä kotijoukkue tuntenut mitään armoa Ducksia vastaan. Vielä ottelun avauserän ajan peli pysyi tasaisena, kun isänniltä osui Logan Couture ja vierailta Rickard Rakell.

Toisessa erässä homma karkasi kuitenkin käsistä, kun ensiksi Joonas Donskoi iski kuluvan pudotuspelikevään avausosumansa aikaan 21:15…

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

MUISTA MYÖS:
KISA: Veikkaa NHL-pelien tulokset ja voita PlayStation 4 -pelikonsoli!

..ja paria minuuttia myöhemmin Marcus Sörensen osui Donskoin syötöstä. Kymmenen minuuttia myöhemmin Eric Fehr siirsi isännät jo 4-1-johtoon ja Tomas Hertl iski vielä ennen erätaukoa taululle 5-1-lukemat.

Päätöserässä Sharks heilutteli verkkoja vielä kolmesti ja jokainen joukkueen maaleista syntyi ylivoimalla. Ensiksi osui Joe Pavelski, seuraavana Evander Kane ja 8-1-loppulukemat iski 24 sekuntia ennen päätössummeria Timo Meier. Donskoille kirjattiin ottelussa vielä toinenkin syöttöpiste, kun hän toimi kakkossyöttäjänä Pavelskin osumassa.

Näin ollen ottelusarja on Sharksille jo 3-0 ja se on ensimmäistä kertaa katkolla keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Tampan ja New Jersey välillä kiehui – 10 pelaajaa suihkuun!