VIDEO: Sebastian Aho maalin päähän 30 osumasta – Teräväinen syöttäjänä

Sebastian Aho on tehnyt kuluvalla kaudella 65 tehopistettä.
Sebastian Aho on tehnyt kuluvalla kaudella 65 tehopistettä.

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Aho tarvitsee kauden viimeisessä runkosarjaottelussa yhden maalin rikkoakseen 30 maalin rajapyykin.

Philadelphia Flyers ja Carolina Hurricanes tarjosivat viihdyttävän avauserän, joka oli oranssipaitaisen kotijoukkueen hallintaa.

Flyers ei kuitenkaan kyennyt hyödyntämään tilanteitaan riittävän hyvin, sillä avauserän jälkeen erätauolle poistuttiin vieraiden 2-1-johtolukemista.

Ottelun maalinteon avasi aikaan 13:45 Klas Dahlbeck, mutta isäntien ykkösketjuun nostettu Michael Raffl kuittasi maalin vain vajaata minuuttia myöhemmin.

Flyers ei kuitenkaan ehtinyt juhlia tasoitusmaaliaan kovinkaan pitkään, sillä Sebastian Aho iski maalinsa numero 29 vain 14 sekuntia myöhemmin. Kakkossyöttäjänä maalissa toimi Teuvo Teräväinen.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Toisessa erässä Ivan Provorov tasoitti ottelun ja päätöserän puolivälin jälkeen Claude Giroux iski joukkueensa ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon.

Flyers-kapteenin maalin jälkeen Brian Elliott hörppäsi kuitenkin katastrofaalisen helposti Jordan Staalin toimittaman kiekon sisään (lue uutinen ja katso video täältä), mutta Jakub Voracek osui 34 sekuntia myöhemmin ja johdatti maalillaan kotijoukkueen 4-3-voittoon.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Brian Elliottin hörppy oli maksaa kalliisti – kuin toisinto viime keväältä!