VIDEO: Säikähdyksellä selvittiin – Sebastian Aho heti maalinteossa, Teräväinen tehoili

Sebastian Aho onnistui heti loukkaantumisensa jälkeen maalinteossa.
Sebastian Aho onnistui heti loukkaantumisensa jälkeen maalinteossa.

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho loukkaantui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ja se pelästytti pahemman kerran sekä jääkiekon ystävät että etenkin raleighilaisseuran fanit.

Pahimmissa skenaarioissa varsin vakavalta näyttänyt loukkaantuminen aiheutti puheita jopa Sebastian Ahon kauden päättymisestä, mutta ne olivat aivan liian ennenaikaisia, sillä suomalaisnuorukainen palasi viime yönä takaisin kaukaloon.

Toisin sanoen Aholta ei jäänyt siis ainoatakaan ottelua väliin – ainoastaan osa siitä loukkaantumisen aiheuttaneesta Boston Bruins -ottelusta.

Ahon harmiksi hänen kuuden ottelun mittainen pisteputkensa tuli päätökseen juuri kesken jääneessä Bruins-ottelussa, mutta viime yönä onnistui jälleen maalinteossa, kun hän teki joukkueensa 2-1-johtomaalin vierasottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan.

Myös Teuvo Teräväinen tehoili, sillä hän oli syöttämässä joukkueensa 3-3-tasoituksen sekä 4-5-kavennusmaalin, kasvattaen samalla meneillään olevan pisteputkensa neljän ottelun mittaiseksi (2+4).

Hurricanesin kannalta se ei valitettavasti riittänyt, sillä Lightning korjasi pisteet numeroin 5-4, kiitos Tyler Johnsonin iskemän hattutempun.

Ottelun tarkemmat tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Viime yön NHL-kierroksella tapahtui suomalaisittain paljon, kun esimerkiksi Patrik Laine rikkoi 100. tehopisteen rajapyykin ja Aleksander Barkov nousi seuransa Top 10 -maalintekijöihin: suosittelemmekin teitä seuraavaksi suuntaamaan TÄNNE.