VIDEO: Mahtavia uutisia! Sebastian Aho palasi kaukaloon – paluu lähenee

Sebastian Aho on toipunut yllättävän nopeasti pahalta vaikuttaneesta loukkaantumisestaan.
Sebastian Aho on toipunut yllättävän nopeasti pahalta vaikuttaneesta loukkaantumisestaan.

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Aho loukkaantui 11 päivää sitten pelatussa ottelussa Calgary Flamesia vastaan.

Sebastian Aho joutui ottelussa Flames-puolustaja Mark Giordanon kovan töötin kohteeksi ja satutti mielipiteet vahvasti kahtia jakaneessa tilanteessa sekä polvensa että päänsä, kärsien aivotärähdyksen.

Edellä mainitun tilanteen voit katsoa TÄÄLTÄ.

Suomalaisnuorukaisen pelättiin täysin ymmärrettävästi olevan pitkään poissa tositoimista, mutta sen sijaan toipuminen näyttää edistyvän vauhdilla: polvivamma ei ollut onneksi niin paha kuin alun perin uskottiin ja myös aivotärähdyksen aiheuttamat oireet ovat helpottamassa.

Carolinasta julkaistiinkin todella mukavaa katseltavaa oleva video, sillä Aho palasi kymmenen päivän tauon jälkeen takaisin jäälle.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=UMCdu0g8eC0

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄMÄN LINKIN kautta.

Kuten yllä oleva video osoittaa, Sebastian Aho treenasi yksin ja vielä varsin maltillisella temmolla, mutta kyse olikin nimenomaan ensiaskeleista.

Todella positiivinen viesti on kuitenkin se, että Aho lähtee Hurricanesin matkassa joukkueensa vierasotteluun Montreal Canadiensia vastaan. Paluu ei ole tapahtumassa tokikaan vielä lähipäivinä, mutta kenties jo heti NHL:n All Star -tauon jälkeen.

– Hän lähtee mukaamme. Katsotaan, miten tilanne kehittyy, mutta joka tapauksessa tässä ollaan menossa oikeaan suuntaan, päävalmentaja Bill Peters paljasti seuran verkkosivuilla.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Toivottavasti hänen paikkansa eivät ole niin arkana huomenna, että ne estäisivät hänen menonsa jäälle uudelleen huomenna, oli sitten kyse otteluun valmistavista harjoituksista tai treenamisesta yksikseen.

Hurricanes pelaa siis viimeisen ottelunsa ennen All Star -taukoa torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa. Seuraavan kerran joukkue on tulessa ensi viikon keskiviikkona, joten parhaassa tapauksessa Sebastian Aho saatetaan nähdä jo tuossa ottelussa.

Aho on pelannut kuluvan kauden aikana 45 ottelua ja tehnyt niissä tehot 16+21=37. Hän kykenee siis edelleen rikkomaan viime kaudella 82 otteluun tekemänsä piste-ennätyksen (24+25=49), mikäli toipuminen jatkuu nyt nähdyllä tavalla.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Harjoituksen puutetta! Nicolas Deslauriers kaatui komeasti tuulettaessaan