VIDEO: Sebastian Aho onnistui maalinteossa – ennätyksellinen pisteputki jo 9 ottelua

Toimittaja paljasti, että kolme joukkuetta oli Sebastian Ahon kintereillä.
Toimittaja paljasti, että kolme joukkuetta oli Sebastian Ahon kintereillä. Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanes kaatoi kotonaan Ottawa Senatorsin lukemin 4-1 ja suomalaishyökkääjä Sebastian Aho onnistui jälleen venyttämään pisteputkeaan.

Carolina Hurricanes kohtasi niin sanotussa back-to-back-setissä Ottawa Senatorsin – siis toisen kerran peräkkäin. Tälläkään kertaa raleighilaisseura ei antanut mahdollisuuksia Senatorsille, kun se korjasi pisteet talteen lukemin 4-1.

Pitkään näytti siltä, että Sebastian Aho jää ottelussa tehopisteittä ja samalla hänen ennätyksellinen pisteputkensa jää kahdeksaan otteluun, mutta suomalaislaituri iski kiekon ottelun loppuhetkillä tyhjään rysään, venyttäen putkensa jo yhdeksän ottelun mittaiseksi.

Yhdeksän ottelun pisteputkensa aikana Aho on merkkauttanut tililleen tehot 4+8=12. Hän on jäänyt ylipäätään kuluvan kuun aikana ainoastaan kahdesti kokonaan ilman tehopistemerkintöjä.

Muut isäntien maalintekijät ottelussa olivat NHL-debyytissään maalinteossa onnistunut Warren Foegele, sekä kaksikko Valentin Zykov ja Brock McGinn.

Hurricanes taistelee edelleen, ainakin teoriassa, pudotuspelipaikoista, mutta sen matka viimeiselle pudotuspelisijalle on seitsemän pistettä ja joukkueella on edelleen kuusi ottelua jäljellä.

Ottelun tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!