Video: Sebastian Aho sai nauttia Teuvo Teräväisen neronleimauksesta

Sebastian Aho oli jälleen liekeissä yön NHL-kierroksella. Teuvo Teräväisen syöttö oli puhdasta kultaa Ahon illan ensimmäisessä maalissa.

Sebastian Aho on jälleen kaksi askelta lähempänä maagista 40 maalin rajaa tällä kaudella. Suomalaisten kauden pisteykkönen nakutti tehot 2+1, kun Carolina Hurricanes kaatoi Detroit Red Wingsin 2-5.

Aho aloitti pistetehtailunsa päätöserän alkupuolella, kun hän sai syöttöpisteen Justin Williamsin ylivoimaosumaan, joka jäi myös ottelun voittomaaliksi.

Pian tämän jälkeen Carolinan ykkössentteri pääsi itse maalin makuun. Ensin hän karkasi alivoimalla läpiajoon, josta iski kiekon nuottaan varmalla viimeistelyllä. Upeinta itse maalissa oli kuitenkin Teuvo Teräväisen loistava syöttö. ”Turbo-Teuvon” pää leikkasi hätkähdyttävän nopeasti, kun hän syötti omalta puolustusalueelta Ahon läpiajoon. Syöttö lähti vaikeasta asennosta päätyen suoraan Ahon lapaan. Maali on katsottavissa alapuolen videolta ajasta 0:40 lähtien.

Ottelun loppupuolella Aho kruunasi iltansa toisella maalilla ampumalla one-timerista kiekon ohi Jonathan Bernierin. Teräväinen sai myös tähän maaliin syöttöpisteen.

Carolinan vieraskiertue jatkuu torstain ja perjantain välisenä yönä New Jersey Devilsiä vastaan.

Sebastian Aho vietti kolmen pisteen iltaa – Teuvo Teräväisen pistepussi karttui kahdella syötöllä

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Kaapo Kakko viskasi apinan selästä – kaksi maalia Dallasin verkkoon!