VIDEO: Sebastian Aho tehoili pisteet 1+1 – juuri nyt koko NHL:n ykköstykki

Sebastian Aho tulitti kiekon voimalla ohi Washington Capitalsin saksalaisvahti Philipp Grubauerin.
Sebastian Aho tulitti kiekon voimalla ohi Washington Capitalsin saksalaisvahti Philipp Grubauerin.

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Aho on ollut eittämättä koko NHL:n vaarallisin hyökkääjä sitten joulun.

Sebastian Aho oli viime yönä jälleen elementissään, kun hän jatkoi viime aikoina hurjaksi äitynyttä pistetehtailuaan; nuori Hurricanes-peluri iski kotiottelussa Washington Capitalsia vastaan tehot 1+1.

Aho teki maalinsa itselleen poikkeuksellisella tavalla lämärillä, ja vaikka laukaus olikin hieman lepakkomainen, se lähti äärimmäisen terävästi lavasta sekä sen myötä myös todella kovaa.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Samalla hän nosti viimeisten kymmenen pelaamansa ottelunsa osalta pistesaldonsa lukemiin 9+5=14.

Tuolla pistemäärällä Aho on koko NHL:n tehokkain pelaaja sitten joulukuun 23. päivän. Joulun jälkeen siis yksikään pelaaja ei ole kyennyt samanlaiseen pistetehtailuun kuin 20-vuotias suomalaisnuorukainen.

Kaiken kaikkiaan Sebastian Aho on pelannut kuluvalla kaudella 44 ottelua ja hän on kerännyt niissä kasaan tehopisteet 16+21=37.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Hän onkin kovaa vauhtia tekemässä kuluvalla kaudella uuden piste-ennätyksensä NHL-jäillä, sillä viime kaudella Aho teki 82 runkosarjaotteluun tehot 24+25=49 – nyt hän on 29 maalin ja 69 tehopisteen vauhdissa.

Ottelu tarjosi loppuhetkillä täysin vääränlaista draamaa Hurricanesin näkökulmasta katsottuna, sillä Capitals tasoitti ottelun vain vajaat neljä minuuttia ennen loppua ja iski lopulta 4-3-voittomaalin pelikellon näyttäessä aikaa 59:59.

Ottelun ykköstykki oli tehot 1+2 nakuttanut Alexander Ovechkin.

Lisää mitä erilaisimpia videoita jääkiekkomaailmasta löydät TÄMÄN LINKIN takaa.