VIDEO: Niin kauniita maaleja, että sydämeen sattuu – Sebastian Aho & Teuvo Teräväinen -duo ilmiliekeissä!

Carolina Hurricanesin suomalaistähti Sebastian Aho vietti Pittsburghissa kolmen tehopisteen iltaa.
Carolina Hurricanesin suomalaistähti Sebastian Aho vietti Pittsburghissa kolmen tehopisteen iltaa.

Carolina Hurricanes matkasi viime yönä Pittsburgh Penguinsin vieraaksi ja hurrikaanipaidoista esiin nousi jälleen duo Teuvo Teräväinen & Sebastian Aho.

Kyseinen suomalaiskaksikko on ollut koko kuluvan kauden ajan – muutamaa hiljaisempaa pätkää lukuun ottamatta – alati vaarallisia vastustajiensa kannalta.

Tämän joutui toteamaan viime yönä hallitseva Stanley Cup -voittaja Pittsburgh Penguins, kun duo tehtaili yhdessä puolustaja Jaccob Slavinin kanssa todella upean hyökkäyksen päätteeksi joukkueensa 2-0-maalin.

Syöttäjänä toimivat Sebastian Aho ja Slavin, kun taas Teuvo Teräväinen oli viimeistelijän roolissa. Maali syntyi aikaan 36:53.

Carolinan tulikuuma tutkapari toimi myös päätöserässä. Ensiksi Aho tosin iski upean yksilösuorituksensa päätteeksi taululle 3-0-lukemat ajassa 49:14, tällä kertaa ilman tutkapariaan…

..ja vain muutamaa minuuttia myöhemmin hän naulasi joukkueensa jo neljän maalin karkumatkalle, tällä kertaa Teräväisen esityöstä.

Suomalaiskaksikosta Aho on ollut viime ajat täysin pysäyttämättömässä vireeessä: Hän on kuuden ottelun pisteputkessa ja putkensa aikana suomalaisnuorukainen on tehnyt vakuuttavasti tehot 6+4=10. Teräväinen on puolestaan tehnyt näissä samoissa kuudessa ottelussa tehot 3+4.

Hurricanesin avausmaalista vastasi puolestaan ajassa 26:50 Jeff Skinner. Tarkemmat tilastot Hurricanesin 4-0-vierasvoittoon päättyneestä ottelusta löydät TÄÄLTÄ.

Lisää jääkiekkomaailman mielenkiintoisimpia videoita löydät puolestaan TÄMÄN LINKIN takaa.