VIDEO: Sebastian Aho jälleen tulessa – kaunis läpiajomaali ja tehot 1+1

Sebastian Aho iski jo kauden 20. maalinsa.
Sebastian Aho iski jo kauden 20. maalinsa.

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Aho on aloittanut myös helmikuun tehokkaasti – lähestulkoon piste per peli -tahdilla.

Sebastian Aho on osoittanut jo pariinkin otteeseen kuluvan kauden aikana, että edes loukkaantumiset eivät hidasta hänen menoaan.

Viimeisimmän poissaolojaksonsa jälkeen, mikä johtui aivotärähdyksestä ja polvivammasta, Aho on pelannut nyt kuusi ottelua ja hän on jäänyt niissä ainoastaan kahdesti tehopisteittä; kokonaisuudessaan hänen pistesaldo näistä otteluista on 4+1.

Luonnollisesti se tarkoittaa myös sitä, että koska paluu kaukaloihin tapahtui 30. tammikuuta, myös helmikuu on käynnistynyt suomalaisnuorukaiselta erittäin mallikkaasti. Viidessä ottelussa ovat syntyneet pisteet 3+1.

Viime yönä hän tehtaili Hurricanesin kotiottelussa Vancouver Canucksia vastaan tehot 1+1. Ensiksi hän syötti joukkueensa avausmaalin (kakkossyöttäjä) vain 14 sekunnin pelaamisen jälkeen ja ajassa 19:04 hän iski kiekon kauniilla tavalla läpiajosta ohi Jacob Markströmin, vieden joukkueensa jo 3-0-johtoon.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Viime yön pistetehtailunsa jälkeen Aholla, joka valittiin ottelun kakkostähdeksi, on 51 ottelusta kasassa tehot 20+22. Hän on siis enää seitsemän pisteen päässä piste-ennätyksestään ja jo toista kertaa NHL-urallaan hän on yli 20 runkosarjamaalin mies.

Hurricanes, joka taistelee todella tiukasti pudotuspelipaikoista, voitti ottelun lopulta lukemin 4-1.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Kyyneleiltä ei vältytty – halvaantunut Jaroslav Otevrel palasi Isomäen jäälle