VIDEO: Sebastian Aho päätti kuivan kautensa – osui upeasti kääntölaukauksella

Sebastian Aho sai peräti seitsemän ottelun mittaisen maalittoman putken katki.
Sebastian Aho sai peräti seitsemän ottelun mittaisen maalittoman putken katki.

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Aho ei ollut onnistunut maalinteossa viimeiseen seitsemään otteluun, mutta nyt kuiva kausi tuli vihdoin päätökseen.

Aho oli viimeksi maalannut joulukuun 7. päivänä, kun hän osui 4-5-jatkoaikatappiossa San Jose Sharksille kahdesti, joten maalia jouduttiin odotella jonkin aikaa.

Sellainen kuitenkin nähtiin vihdoin ja viimein, kun suomalaisnuorukainen iski Buffalo Sabresia vastaan pelatun ottelun avauserässä kiekon kääntörannarilla ohi Sabres-vahti Chad Johnsonin.

Aholle kyseessä oli itse asiassa hieno tehoilta, sillä hän iski ottelussa tehot 1+1. Oivassa vireessä oli myös Teuvo Teräväinen, joka syötti joukkueensa toisen ja kolmannen maalin.

Hurricanes voitti ottelussa Sabresin lopulta lukemin 4-2.

Aholla oli ollut ennen tätä iltaa kaukalon puolella vaikeaa: ennen viime yötä hän oli kerännyt 14 viimeisimmässä ottelussaan ainoastaan tehot 2+3 ja hänen tehotilastonsa oli -10.

Sebastian Aho on tällä hetkellä NHL:n suomalaisten pistepörssissä sijalla kuusi. Tarkemmat tilastot pääset katsomaan täältä.

Carolinan kanadalaisvahti Cam Ward tarjoili omaa show’taan ottelun ensimmäisellä erätauolla ja kyseisen videon pääset katsomaan tämän linkin kautta.