VIDEO: Sebastian Aho palasi kaukaloon – laittoi verkot soimaan lämärillä!

Sebastian Aho jatkoi kovaa virettään heti paluuottelussaan.
Sebastian Aho jatkoi kovaa virettään heti paluuottelussaan.

Carolina Hurricanes sai mieluisia uutisia heti All Star -tauon jälkeen, kun Sebastian Aho palasi kaukaloon ja iski heti paluuottelussaan maalin.

Sebastian Aho on nyt säikäyttänyt pienen ajan sisään joukkueensa pahemman kerran loukkaantumisten muodossa. Nähtävästi nuori suomalainen on kuitenkin melkoinen teräsmies, sillä näytti sitten loukkaantuminen miten pahalta tahansa, Ahoa ei pitkään pidetä poissa kaukaloista.

Tällä kertaa aivotärähdys ja polvivamma pitivät hänet sivussa hieman yli kaksi viikkoa. Poissaolo ei kuitenkaan näkynyt minkäänlaisena ruosteena Ahon pelaamisessa, vaan hän palasi kaukaloon tehokkaana.

Aho istutettiin ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan takaisin Teuvo Teräväisen sekä Jordan Staalin rinnalle ja kolmikon huikeat kemiat toimivat välittömästi, kun Aho naulasi edellä mainitun kaksikon esityöstä joukkueensa 1-1-tasoituksen.

Maali syntyi päätöserän alkajaisiksi ja pelikellot pysähtyivät aikaan 41:49.

Osuma ei ollut varsinaisesti mitään tuttua Ahoa, sillä hän iski kiekon lämärillä Senators-vahti Craig Andersonin selän taakse, joskin kiekko osui matkan varrella vieraiden Tomas Chabotiin.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Aho on nyt tehnyt kuluvalla kaudella 46 pelaamaansa otteluun tehopisteet 17+21=38. Tammikuun aikana hän teki kahdeksassa pelissä kuusi maalia ja antoi kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Teräväinen puolestaan pelasi tammikuussa 12 ottelua ja teki niissä pisteet 4+7=11 ja Staalin pistesaldo oli 4+5=9.

Hurricanes voitti ottelun lopulta 2-1, kun ruotsalaishyökkääjä Victor Rask iski ylivoimalla – ajassa 51:32 – ottelun voittomaalin.

Suosittelemme myös:
Sidney Crosbylla paloi käpy – Melker Karlssonin jalkapyyhkäisy oli liikaa