VIDEO: Sebastian Aholta uskomaton maali – kiekko yhdellä kädellä ilmasta sisään!

Sebastian Aholta nähtiin upea maali, kun hän löi kiekon yhdellä kädellä ilmasta sisään.
Sebastian Aholta nähtiin upea maali, kun hän löi kiekon yhdellä kädellä ilmasta sisään.

Carolina Hurricanesin Sebastian Aholta on nähty pitkin kautta toinen toistaan upeampia iltarupeamia, joskin tällä kertaa suomalaisnuorukaisen oli tyytyminen tappioon.

Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen edustama Carolina Hurricanes kykeni haastamaan viime yönä vieraakseen saapuneen Detroit Red Wingsin pelillisesti, mutta tuloksellisesti vierasjoukkue oli liian kova pala purtavaksi.

Punasiivet karkasivat ottelussa 4-1-voittoon ja joukkueen tehokkaimpana nimenä hääri tehot 1+2 kerännyt Darren Helm.

Ottelun näyttävimmästä suorituksesta vastasi kuitenkin Aho, jonka osumassa kakkossyöttäjänä toimi Teuvo Teräväinen. Kaikki oli nimittäin hyvin vielä siinä vaiheessa, kun nuori suomalaislaituri löi ylivoimalla kiekon ilmasta yhdellä kädellä Petr Mrazekin selän taakse ja vei joukkueensa 1-0-johtoon.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Joku voi tietenkin sanoa, että kiekko oli jo maaliviivan tuntumassa ja kenties jopa menossa maaliin. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että kiekkoon osuminen yhdellä kädellä – ja siis ilmasta – vaatii äärimmäistä keskittymistä nopeasti tapahtuvassa tilanteessa, erinomaiset reaktiot sekä taitoa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Näin kiekon olevan ilmassa, lähellä maalia, ja kyse oli puhtaasti reaktioista – yritin vain osua siihen ja iskeä kiekon sisään, Aho kommentoi maaliaan Fox Sports Carolinasille.

Vaikka Sebastian Aholta nähtiin kyseinen suoritus, oli hän luonnollisesti pettynyt ottelun tauottua.

– Me annoimme heille liikaa maalintekopaikkoja, emmekä auttaneet häntä (maalivahti Scott Darlingia) riittävästi. He pelasivat nopeaa jääkiekkoa ja se oli myös meidän suunnitelmamme, mutta emme pelanneet riittävän nopeasti tänään.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Erik Haula puri ex-seuraansa – kauden 20:s maali ja raju tuuletus!