VIDEO: Menikö tämä ohi? Seth Jones laittoi Toronto-duon lähes kirjaimellisesti solmuun

Columbus Blue Jacketsin Seth Jonesista on kovaa vauhtia kehittymässä yksi NHL:n kärkipuolustajista.
Columbus Blue Jacketsin Seth Jonesista on kovaa vauhtia kehittymässä yksi NHL:n kärkipuolustajista.

NHL:ssä pelattiin maanantain ja tiistain välisenä yönä ainoastaan yksi ottelu, kun Columbus Blue Jackets matkusti Toronto Maple Leafsin vieraaksi. Ottelun show’n varasti monella tapaa Seth Jones.

Kun katsotaan NHL:ssä eniten tehopisteitä tehneitä puolustajia sitten joulukuun 1. päivän, nuori Seth Jones keikkuu aivan kärkipäässä.

Tarkalleen ottaen Jones on kyseisen ajankohdan jälkeen 16 tehopisteellään NHL:n kolmanneksi tehokkain puolustaja ja edellä ovat ainoastaan ykkösenä oleva San Jose Sharksin Brent Burns (19 pistettä) ja Dallas Starsin John Klingberg (17 pistettä).

Jones oli elementissään myös toissa yön kierroksella. Hän syötti ajassa 57:13 joukkueensa 2-2-tasoitusmaalin ja oli lopulta kakkossyöttäjän roolissa ratkaisemassa ottelun jatkoajalla Blue Jacketsille.

23-vuotiaalta puolustajajätiltä nähtiin ottelussa myös todella huikea harhautus. Maple Leafsin Auston Matthews ja Jake Gardiner yrittivät nimittäin riistää häneltä tuplaamalla kiekon, mutta sen sijaan Jones laittoi kaksikon upealla harhautuksellaan pahemman kerran kahville.

Seth Jones on pelannut kuluvan kauden aikana kokonaisuudessaan 44 ottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 7+21=28. Näillä pisteillään hän majailee NHL:n puolustajien pistepörssissä 11. sijalla. Puolustajien pistepörssin pääset näkemään TÄÄLTÄ.

Tämän ja muut kiekkomaailman kuumimmat videot löydät TÄMÄN LINKIN takaa.