VIDEO: Seversonia vietiin kuin märkää rättiä – Bostonin McQuaid pyöritteli!

Bruinsin Adam McQuaid pyöritteli Devilsin Damon Seversonia kuin märkää rättiä.
Bruinsin Adam McQuaid pyöritteli Devilsin Damon Seversonia kuin märkää rättiä.

Boston Bruinsin ja New Jersey Devilsin välisen ottelun päätöserässä tunteet kuumenivat ja etunenässä asialla oli Adam McQuaid.

Ottelun loppuhetkillä nähtiin tilanne, jossa Devilsin puolustaja Damon Severson taklasi voimalla Brad Marchandia.

Marchandin saama kova kohtelu oli seurausta joukkueiden edellisestä kohtaamisesta, jossa Devilsin Marcus Johansson loukkaantui Bruins-pelurin täysin idioottimaisen tempauksen seurauksena.

Näin ollen Severson laittoi Marchandin omalta osaltaan maksamaan teostaan, joskin sen jälkeen Devils-puolustajaa vietiin kuin märkää rättiä.

Asialla oli jalkamurtuman jälkeen takaisin Bruinsin rosteriin palannut Adam McQuaid, joka vastasi myös aikaan 51:55 syntyneestä ottelun voittomaalista.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Mikäli McQuaid olisi vielä saalistanut ottelussa syöttöpisteen, olisi hänelle kirjattu Gordie Howe -hattutemppu, sillä maalinsa lisäksi hänelle tuomittiin edellä olleesta jälkipyykistä 2+2+10 minuutin jäähy.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Marchand sai Seversonin taklauksen ohella kuulla Devils-yleisöltä kunniansa jokaisella kerralla kiekkoon koskiessaan.

Ottelussa nähtiin myös suomalaisonnistuminen, kun Devilsin Sami Vatanen toimi kakkossyöttäjänä joukkueensa 3-3-tasoitusmaalissa.

Ottelu päättyi lopulta Bruinsin 5-3-vierasvoittoon ja joukkueen tehokkaimpana pelaajana hääri kahdesti osunut Torey Krug. Isäntien tehokkain oli puolestaan pistein 1+1 Taylor Hall.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Taklaus meni täysin vihkoon – Ferland päätyi itse kaukalon ulkopuolelle