VIDEO: Shea Theodoren loistosyöttö ratkaisi – uskomaton 10 maalin finaali!

Shea Theodoren loistosyöttö johti Tomas Nosekin iskemään voittomaaliin.
Shea Theodoren loistosyöttö johti Tomas Nosekin iskemään voittomaaliin.

Vegasissa nähtiin täysin posketon finaali; sen ratkaisi Golden Knightsin Shea Theodoren loistosyöttö, joka johti ottelun voittomaaliin.

Kahdesta finalistijoukkueesta Vegas Golden Knights aloitti ottelun huomattavasti terävämmin ja se sai siitä palkinnon ajassa 7:15, kun puolustaja Colin Miller iski tämän kevään Stanley Cup -finaalisarjan avausmaalin upealla viivalaukauksella, ylivoimalla. Osuman alusti Erik Haula, joka teki osumassa myös erinomaisen maskin Braden Holtbyn eteen.

Peliä kuvasi kaikkein parhaiten se, että 12 minuutin pelaamisen jälkeen laukaukset olivat isännille 7-1. Capitals pääsi kuitenkin ottelun kolmannella yrittämällään tasoittamaan otteluun, kun Brett Connolly ohjasi Michal Kempnyn laukauksen sisään. Tämän myötä momentum kääntyi ja 42 sekuntia myöhemmin Nicklas Bäckström iski vieraat johtoon.

Golden Knights ei suostunut kuitenkaan lähtemään erätauolle tappiolla, vaan William Karlsson iski tasoitusmaalin aikaan 18:19.

Toisessa erässä molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä, mutta molemmat joukkueet onnistuivat ”vain” kertaalleen maalissa. Reilly Smith vei ajassa 23:21 isännät johtoon, mutta John Carlson tasoitti ottelun TJ Oshien kertakaikkisen upeasta syötöstä.

Villi meno jatkui päätöserässä, kun ensiksi Tom Wilson iski vieraat johtoon, kun pelikellossa oli ainoastaan 41:10. Golden Knightsin kuitti tuli kuitenkin vajaat pari minuuttia myöhemmin, kun Ryan Reaves vetäisi Carlsonin maalinedustalla poikittaisella mailalla nurin ja tälläsi kiekon takaylänurkkaan.

Vajaan kuuden minuutin kohdalla kaukalossa nähtiin todella oksettava Wilsonin taklaus, jonka hän kohdisti Jonathan Marchessaultiin – siitä videon voit katsoa täältä.

Erän puolivälissä nähtiin sitten ottelun ratkaisu, kun Shea Theodoren upea syöttö löysi takatolpalle hiipineen Tomas Nosekin ja tshekkipeluri iski ottelun voittomaalin aikaan 49:44.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Maalin jälkeen kaukalossa nähtiin molemmissa päissä vielä maalintekotontteja, mutta ainoasta lisämaalista vastasi illan toisen maalinsa tyhjään maaliin iskenyt Nosek.

Näin ollen Vegas Golden Knights vei ottelun nimiinsä numeroin 6-4 ja joukkue on enää kolmen voiton päässä Stanley Cup -voitosta. Seuraavan kerran joukkueet ottavat mittaa toisistaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa. Pelipaikkana toimii tuolloin jälleen Vegasin T-Mobile Arena.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Tom Wilson sikaili jälleen – pakko tulla pelikieltoa!