VIDEO: Sidney Crosby osui maalin takaa – varasti jälleen otsikot

Sidney Crosby osui maalin takaa ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan.
Sidney Crosby osui maalin takaa ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan.

Viime yön NHL-kierroksen puhuttavin maali nähtiin Pittsburghissa, kun Sidney Crosby osui maalin takaa ja toimitti kiekon ohi Craig Andersonin.

Pittsburgh Penguins esiintyi pelillisesti vaisusti viime yönä Suomen aikaa kotikaukalossaan, kun se sai vieraakseen NHL:n tyvipäähän kuuluvan Ottawa Senatorsin.

Vieraat nimittäin hallitsivat ottelutapahtumia, mutta joukkueen maalinteko ontui ja lisäksi Casey DeSmith venyi isäntien maalilla useisiin erinomaisiin torjuntoihin, pysäyttäen pikkumustan NHL-uransa ensimmäisen nollapelin eteen 35 kertaa.

Ne kaikkein suurimmat otsikot vei kuitenkin jälleen Sidney Crosby – kuinkas muuten. Hän nimittäin aloitti ottelun maalinteon ylivoimalla ja iski kiekon Andersonin selän taakse maalin takaa, pelikellon näyttäessä aikaa 21:25.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Lopulta Penguins marssi Crosbyn (1+1), Jake Guentzelin, Phil Kesselin (1+1) ja Patric Hörnqvistin maaleilla ottelussa 4-0-voittoon. Olli Määttä merkautti ottelussa tililleen syöttöpisteen, joka oli samalla hänen kauden 29:s tehopisteensä.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!