VIDEO: Sidney Crosbylta huikea osuma – kahdella kosketuksella ilmasta sisään

Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbylta nähtiin kertakaikkisen upea tasoitusmaali.
Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbylta nähtiin kertakaikkisen upea tasoitusmaali.

Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbylta nähtiin viime yön NHL-kierroksella kertakaikkisen upea maali, kun hän iski kiekon ilmasta sisään.

Hallitsevan Stanley Cup -voittajan Pittsburgh Penguinsin kipparina toimiva Sidney Crosby neppaili viime yönä upean tasoitusosuman, kun hänen joukkueensa oli ajautunut Montreal Canadiensia vastaan 2-3-tappioasemaan.

Crosby otti useamman pompun ottaneen kiekon ilmasta haltuun ja toisella kosketuksellaan – niin ikään ilmasta – iski pelivälineen kaukaloihin palanneen Carey Pricen selän taakse.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Lopulta Penguins nousi ajassa 35:02 syntyneen kapteeninsa osuman inspiroimana ottelussa 5-3-voittoon, kun Derick Brassard osui päätöserässä Jake Guentzelin ja Olli Määtän esityöstä sekä Guentzel itse viimeisteli ottelun loppuhetkillä joukkueensa viidennen maalin.

Crosby saavutti ottelussa myös upean merkkipaalun, sillä kakkossyöttäjänä toimiminen Guentzelin osumassa tarkoitti sitä, että hän on nyt antanut NHL-urallaan runkosarjassa 700 maaliin johtanutta syöttöä.

Myös Evgeni Malkin, joka taistelee sekä maali- että pistepörssin voitosta, pääsi ottelussa pisteille, kun hän viimeisteli joukkueensa ensimmäisen maalin ja syötti toisen.

Penguinsin venäläistähti on pistepörssissä kakkosena, vain kolme pistettä maanmiestään Nikita Kucherovia perässä. Samat sanat pätevät myös maalipörssiin, mutta edellä on Alexander Ovechkinin ohella viime pelissään loukkaantunut Patrik Laine.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!