VIDEO: Snoop Dogg levittää jääkiekon ilosanomaa – ”Olen mahtavampi kuin Gretzky”

Snoop Dogg kertoi NHL:n mainosvideolla Stanley Cupista ja sen perinteistä.
Snoop Dogg kertoi NHL:n mainosvideolla Stanley Cupista ja sen perinteistä.

Rap-tähti Snoop Dogg esiintyi NHL:n mahtavalla mainosvideolla, jossa hän kertoo Stanley Cupin erilaisista ja monivaiheisista perinteistä.

Sitä ei ihan ensimmäisenä yhdistäisi rap-tähtiä jääkiekkoon. Esimerkiksi maailman yksi suosituimmista artisteista, Drake, on kotoisin Torontosta, mutta tästäkin huolimatta häntä nähdään pääasiassa vain NBA-seura Toronto Raptorsin peleissä.

Mutta nyt musiikkimaailmasta on kuultu kummia. Nimittäin legendaarinen räppäri Snoop Dogg esiintyi NHL:n mainosvideolla, jossa hän kertoi Stanley Cupin erilaisista perinteistä. Hän myös hauskuutteli pokaalista löytyvillä ”typoilla” ja erilaisilla nimillä.

MUISTA MYÖS:
Unibet räväyttää: Voita Crosbyn tai Malkinin pelipaita nimmareilla!

Räppäri kertoi videolla Wayne Gretzkyn olevan ”The Great One”, eli siis kaikista mahtavin, mutta artistin egolle sopivasti hän kertoi olevansa itse vieläkin suurempi ja mahtavampi.

Snoop Dogg luetteli videolla myös Stanley Cupiin liittyviä taikauskomuksia, kuten sen, että pelaajat, jotka eivät ole pystiä voittaneet, eivät saa ikinä koskea urheilumaailman legendaarisimpaan kannuun. Yksi videon hauskimpia osuuksia oli se, kun Snoop Dogg kertoi yllämainituista pelaajista, ja taustalla oli Alexander Ovechkinin kuva.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Ottelusarjaennakko: Nashville Predators – Colorado Avalanche