VIDEO: Stenka Karlsson sai tuomionsa – Suomi-Sarjan raukkamaiselle telojalle pitkä panna

Stenka Karlsson sai törkytempustaan lopulta 15 ottelun mittaisen pelikiellon.
Stenka Karlsson sai törkytempustaan lopulta 15 ottelun mittaisen pelikiellon.

Jääkiekon Suomi-Sarjassa nähtiin reilu viikko takaperin raukkamainen temppu, jonka johdosta Stenka Karlssonia kutsuu nyt pitkä pelikielto.

Tammikuun 21. päivä, kun Suomi-Sarjassa toisensa kohtasivat naantalilainen VG-62 ja porilainen Karhu HT, nähtiin todellinen jääkiekkokaukaloiden aivopieru, kun VG-62:n Stenka Karlsson ajoi porilaisseuran maalivahtina toimineen Niklas Lehden jään pintaan.

Karlsson osui raukkamaisessa tempussaan Lehteä päähän, minkä seurauksena maalivahti loukkasi itsensä. Tuoreimman raportin mukaan kyseessä on vamma, jota ei voida pitää vähäisenä.

Tämä selvisi juuri ilmoille tulleesta kurinpitoraportista, josta kävi ilmi myös Karlssonin saama pelikielto. VG-62:n puolustaja tulee olemaan peleistä sivussa seuraavan 15 ottelun ajan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Raportista selvisi myös, että Karlssonin teko oli kosto aiemmasta tilanteesta.

–En tiedä kysytäänkö taklatulta näissä tilanteissa mitään, mutta ajattelin saattaa tietoonne, että jatkoajalla tapahtunut päähän kohdistunut taklaus oli kosto aiemmasta varsinaisen peliajan lopussa sattuneesta minun tekemästäni rikkeestä. Taklaaja on pyytänyt minulta henkilökohtaisesti jo anteeksi, samalla hän kertoi kyseessä olleen kosto edellisestä tilanteesta ja pahoitteli malttinsa menettämistä, Lehti kertoi kurinpitovaliokunnalle Satakunnan Kansan mukaan.

Karlsson oli kuumentunut tilanteesta, kun Lehti huitaisi häntä kohti räpylällään. Myös Karlsson antoi omat kommenttinsa kurinpidolle, ja hän myönsi myös tässä yhteydessä kostonhimoisuutensa. Voit katsoa alta sen tilanteen, jonka johdosta Karlsson päätti kostaa Lehdelle. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Karlssonin pelikieltoon johtaneen tilanteen löydät taasen alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös tästä.

Suosittelemme myös:
Brock Boeserilla tuottoisa All Star -viikonloppu – tienasi yli puoli miljoonaa

Lue Satakunnan Kansan uutinen kokonaisuudessaan TÄSTÄ.