Näin tehdään näyttävä kotiinpaluu – Steve Moses is back!

Steve Moses palaa tänään takaisin kotiin, kun hän pukee ylleen Jokerit-nutun Hartwall Arenalla lähes kolmen vuoden tauon jälkeen.
Steve Moses palaa tänään lähes kolmen vuoden tauon jälkeen Hartwall Arenalle Jokerit-nuttu yllään.

Ensimmäisen kotiottelunsa Helsingin Jokerien paidassa sitten kauden 2014-15 pelannut Steve Moses teki vakuuttavan paluun ”kotiin”.

KHL tarjoili tänään todellisen huippuottelun, kun Jokerit sai kotiluolassaan vastaansa kestomenestyjä Metallurg Magnitogorskin. Ottelun avauserä mentiin lievässä isäntien hallinnassa, mutta avauskaksikymppisen aikana ”vältyttiin” vielä maaleilta.

Jos avauserä oli hienoista Jokerien hallintaa, otti vierasjoukkue otteen toisesta erästä. Samalla se kykeni myös konkretisoimaan paineensa, kun Magnitogorskin kokenut Denis Kokarev ohitti maalinedustalta Karri Rämön aikaan 29:08.

Näistä lukemista lähdettiin myös ottelun päätöserään, jossa illan seuratuin pelaaja, Steve Moses, otti todellakin omansa. Hän nimittäin toi Jokerit tasoihin ajassa 44:36, kun hän ohjasi Brian O’Neillin maalia kohti heittämän kiekon sisään.

Moseksen osuman voit katsoa Jokereiden nettisivuilta löytyvästä maalikoosteesta TÄSTÄ LINKISTÄ!

Jokerit varmisti pudotuspelipaikkansa, Tomi Mäki ylsi upeaan merkkipaaluun

Ottelu eteni lopulta jatkoajalle, ja kun erinäiset nokkapokat oltiin saatu niin sanotusti käteltyä, vieraiden Matt Ellison kävi ratkaisemassa ottelun Magnitogorskille 2-1-lukemin. Valitettavaa maalissa oli se, että se syntyi mitä ilmeisimmin paitsion seurauksena.

Tappiosta huolimatta yksi kerätty sarjapiste varmisti Jokerien paikan tämän kauden pudotuspeleissä, joten Helsingissä nähdään myös tulevana keväänä huippujännittävää pudotuspelikiekkoa.

Jokerien kokenut hyökkääjä Tomi Mäki saavutti ottelussa melkoisen merkkipaalun, sillä hän pelasi uransa 600. ottelunsa Jokerien paidassa.

Kotijoukkue oli ottelussa vielä ilman Eeli Tolvasta. Huikeaa KHL-kautta pelaava nuorukainen on ollut muun Nuorten Leijonien joukkueen tavoin jumissa Buffalossa, kiitos lentoihin liittyneiden järjestelyongelmien.

Tolvanen on kuitenkin palannut tänään Suomeen, joten oletettavaa on, että hän on kokoonpanossa Jokerien seuraavassa ottelussa, kun joukkue isännöi tiistaina Traktro Chelyabinskiä.

Jokerien ja Magnitogorskin välisen ottelun tilastot löydät täältä.

Jääkiekkomaailman mielenkiintoisimmat videot pääset katsomaan TÄMÄN LINKIN kautta.