VIDEO: Suomi-sarjassa sikamainen temppu – maalivahti ei päässyt omin avuin pois kaukalosta

Stenka Karlsson sai törkytempustaan lopulta 15 ottelun mittaisen pelikiellon.
Stenka Karlsson sai törkytempustaan lopulta 15 ottelun mittaisen pelikiellon.

Suomi-sarjassa pelattu ottelu porilaisen Karhu HT:n ja naantalilaisen VG-62:en sai valitettavia piirteitä, kun maalivahti Niklas Lehti talutettiin pois kaukalosta.

Jääkiekon Suomi-sarjassa on meneillään parhaillaan loppusarjat. Karhu HT ja VG-62 pelaavat alemmassa loppusarjassa isoista asioista, sillä molemmat joukkueet ovat ajautumassa ainakin tässä vaiheessa putoamiskarsintoihin – mahdollisesti kohtaamaan vieläpä toisensa.

Kuumat ennakkoasetelmat toivat mukaan otteluun myös valitettavia piirteitä. Porilaisten maalilla nähtiin nimittäin 2-2-tasa-asemassa tilanne, jossa maalivahti Niklas Lehti torjui vierasjoukkueen Stenka Karlssonin maalintekoyrityksen. Tämän jälkeen Karlsson – ilmeisesti tilanteesta turhautuneena – ajeli Lehteä suoraan kyynärpäällä päähän.

Isku oli niin kova, että Lehti jäi makaamaan maalinsa sisälle ja lopulta hänet jouduttiin useamman apumiehen voimin taluttamaan pois kaukalosta.

Ottelua tuomitsi monille suomalaisille tuttu Jari Levonen, joka ajoi Karlssonin suihkuun. Samaan aikaan suihkukomennuksen sai myös VG-62:en maalivahtivalmentaja Petteri Oiva, joka ei kauniisti sanottuna ollut samaa mieltä kokeneen tuomarin kanssa.

Ottelu päättyi lopulta voittolaukausten jälkeen naantalilaisten 3-2-vierasvoittoon. Kaikkein eniten porilaisleirissä kaiveli kuitenkin Lehteen kohdistunut tilanne.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Lehti on jatkotutkimuksissa, eikä vammojen vakavuudesta ole vielä tietoa. Aivotärähdys siinä nyt ainakin tuli, Karhu HT:n pelaajakoordinaattorina toimiva Niko Palonen avasi Kiekkoareenalle.

27-vuotias Lehti on syntynyt Isossa-Britanniassa, mutta viettänyt juniorivuotensa Porin Ässissä.

Kiekkoareenan mukaan Lehti on käynyt pelaamassa myös Ranskan toiseksi ja kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, minkä lisäksi hän pääsi viime vuonna haistelemaan Liigan ilmapiiriä patapaidassa, kun Andreas Bernard oli olympiakomennuksella Italian maajoukkueen matkassa.

Koko Suomi-sarjan otteluohjelman löydät TÄÄLTÄ.

TÄMÄN LINKIN kautta pääset puolestaan katsomaan lisää huippukiinnostavia videoita lätkämaailmasta.