VIDEO: Tampan ja New Jerseyn välillä kiehui – 10 pelaajaa suihkuun!

New Jersey Devilsin ja Tampa Bay Lightningin kolmannessa kohtaamisessa lensi 10 pelaajaa suihkuun.
New Jersey Devilsin ja Tampa Bay Lightningin kolmannessa kohtaamisessa lensi 10 pelaajaa suihkuun. Kuva: Getty Images

Tampa Bay Lightningin ja New Jersey Devilsin välillä näyttäisi olevan niin sanotusti pahaa verta, sillä joukkueiden kolmannessa ottelussa lensi 10 pelaajaa suihkuun.

New Jersey Devils onnistui vihdoin kääntämään pelillisesti erinomaiset esityksensä myös tulostaululle, kun joukkue kavensi ottelusarjan Tampa Bay Lightningia vastaan voittamalla ottelun numeroin 5-2.

Ottelun avauserä oli vielä maaliton, mutta toisessa erässä soi kahdesti, kun ensiksi Lightningin Alex Killorn osui ajassa 20:42 ylivoimalla ja Taylor Hall puolestaan tasoitti erän puolivälin jälkeen.

Kolmannessa erässä Devilsin tilanne tukaloitui, kun Steven Stamkos naulasi heti erän alkuun ylivoimalla 2-1-maalin. Tätä vieraiden juhlaa ei kuitenkaan kestänyt pitkään, sillä Will Butcher tasoitti ajassa 44:03 – niin ikään ylivoimalla.

MUISTA MYÖS:
KISA: Veikkaa NHL-pelien tulokset ja voita PlayStation 4 -pelikonsoli!

Ottelun voittomaali nähtiin ajassa 52:55, kun isäntien Stefan Noesen naulasi NHL-pudotuspeliuransa avausmaalin elintärkeään paikkaan ja siirsi Devilsin ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon. Näissä asetelmissa siirryttiin aina päätösminuutille saakka, jonka aikana Blake Coleman ja Ben Lovejoy naulasivat ottelun lopullisen ratkaisun tyhjään maaliin.

Kun pelikellossa oli jäljellä enää 23 sekuntia, alkoi kaukalossa oikein kunnon markkinat. Toisin sanoen jäällä nähtiin valtava joukkotappelu, jonka seurauksena molemmilta joukkueilta lensi suihkuun viisi pelaajaa – yhteensä siis kymmenen. Toisin sanoen samassa hetkessä jaettiin käytösrangaistuksia 100 minuutin edestä.

Lightningilta käytöskymppi ojennettiin Cody Conacherille, Braydon Coburnille, Cedric Paquettelle, Chris Kunitzille ja Mikhail Sergacheville. Isänniltä saman kohtalon kokivat Miles Wood, Damon Severson, Brian Boyle, John Moore ja Drew Stafford.

https://twitter.com/NJviDs/status/986069392197898240

Mikäli yllä oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.