VIDEO: Tässä on iloa aidoimmillaan – Travis Dermott iski uransa ensimmäisen ja isä katsomossa

Toronto Maple Leafs oli tyly isäntä, kun se kohtasi viime yönä New York Islandersin. Travis Dermott iski uransa ensimmäisen ja otti siitä kaiken irti.

Toronto Maple Leafs kohtasi viime yön kotiottelussaan New York Islandersin. Maple Leafs oli myös ilkeä isäntä, sillä joukkue kaatoi saarelaiset lukemin 5-0.

Ottelussa nähtiin myös eräs tunteikas hetki, kun Maple Leafsin nuori puolustaja, Travis Dermott, iski NHL-uransa ensimmäisen osuman. 21-vuotias kanadalaispakki pelasi uransa yhdeksännen osuman.

Fanien sydämiin itsensä pelannut Dermott otti osumasta myös kaiken irti, mikä näkyi hänen tuuletuksessaan. Vieläkin merkittävämmän maalista teki se fakta, että hänen isänsä oli katsomassa kyseistä ottelua Air Canada Centerin lehtereillä. Torontoon olivat saapuneet viime yönä lähes kaikkien pelaajien isät.

Katso Dermottin mahtava reaktio alta. Jos et saa videota näkyviin, voit katsoa sen myös tästä.

Dermott on Maple Leafsin toisen kierroksen varaus kesältä 2015. Mies aloitti ammattilaisuransa viime kaudella Maple Leafsin farmiseura Toronto Marliesin riveissä.

Dermott on ollut heti alusta lähtien loistavassa vireessä. Tällä kaudella hän on tehnyt 28 AHL-otteluun kaksi maalia ja yhteensä 18 tehopistettä. Viime kaudella hänen saldonsa 59 kamppailusta oli 5+19.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Tomas Tatar viimeisteli täysin hävyttömän rankkarionnistumisen