VIDEO: Tästä tilanteesta Eemeli Suomi sai pelikieltoa

Eemeli Suomi loukkaantui
Eemeli Suomi loukkaantui

Torstaina pelatussa Ilves-Kärpät-ottelussa tapahtui tilanne, josta Ilves-kapteeni Eemeli Suomi sai pelikieltoa. Suomi on sivussa HPK-pelistä.

Ilves isännöi Kärppiä torstaina Hakametsässä, ja Ilveksen kapteenina toimiva Eemeli Suomi törmäsi yhteen Kärppien Sami Anttilan kanssa. Tilanne tapahtui avauserässä ajassa 12.32, ja kurinpitodelegaatti otti asian käsiteltäväkseen, vaikka itse tilanteesta Suomelle ei vihelletty edes kahden minuutin rangaistusta. Itse ottelun Kärpät voitti lukemin 0-1.

Liiga tiedotti Suomen tilanteesta tänään Twitter- ja nettisivuillaan. Kurinpitoraportissa kerrottiin, että yhtenä perusteena oli Anttilan loukkaantuminen tilanteessa. Raportissa luki myös näin:

Kurinpitodelegaatio toteaa, että videotallenteelta todetusti Suomi luistelee hyökkäysalueen poikki samalla, kun kiekko pelataan Ilveksen puolustajalle siniviivalle. Edelleen videotallenteelta voidaan todeta, että Suomen luistelusuunnassa on Kärppien hyökkääjä Anttila, joka lähtee antamaan painetta Ilveksen puolustajalle, jota kohti kiekko syötetään. Suomi luistelee takaviistosta Anttilan eteen ja pelaajien luistelulinjojen kohdatessa Suomi osuu olkapäällään Anttilaa päähän.”

Suomi on tänään sivussa, mutta pelikielto kestää vain HPK-ottelun ajan.

VIDEO: Tästä tilanteesta Eemeli Suomi sai pelikieltoa!

Jos et näe videota, niin voit katsoa sen myös tästä!

Suosittelemme myös:

Ilves-fanit risteilevät Hämeenlinnaan – erikoinen tempaus