Video: Tästä tilanteesta Martin Berger sai neljän ottelun pelikiellon

Martin Berger sai neljän ottelun pelikiellon
Liigan kurinpito löysi vihdoin tallenteen, jonka perusteella KooKoon Martin Berger tuomittiin pelikieltoon.

KooKoo-puolustaja Martin Berger on saanut neljän ottelun mittaisen pelikiellon HPK-kapteeni Niklas Frimaniin kohdistuneesta mailaniskusta.

Pelikieltoon johtanut tilanne tapahtui viime lauantain ottelussa, jonka KooKoo voitti Matthew Caiton ja Juha-Pekka Haatajan maaleilla lukemin 2-0.

Tilanteessa HPK pyörittää ylivoimaansa, kun Berger ja Friman ajautuvat painiin KooKoo:n maalin edessä. Hetken väännön jälkeen Berger kopauttaa Frimania voimakkaasti kasvoihin ja HPK-kapteeni kaatuu tuskaisena jäähän. Liigan kurinpitokäsittelyn julkaiseman videon perusteella näyttää, että Berger lyö Frimania kädellään tai mailansa tupella kasvoihin.

Liigan kurinpitodelegaation näkemyksen mukaan isku tapahtuu nimenomaan kädellä ja kohdistuu kiekottomaan pelaajaan. Delegaatio toteaa myös, että Berger on tilanteessa täysin tietoinen Frimanin asemasta, jonka vuoksi teko oli tahallinen ja piittaamaton.

Berger oli selvitä lauantain tempustaan kuin koira veräjästä, sillä ottelulähetys ehti katketa ennen tapahtumaa Telialla ilmenneen sähkövian vuoksi. Siksi tilanteesta ei ollut saatavilla videomateriaalia aiemmin.

Berger on kohauttanut tällä kaudella jo useampaan otteeseen. Heti alkukaudesta hän jyräsi Jukureiden Kristian Tanuksen ja myöhemmin turkulaislähtöisen puolustajan kovuuden ovat saaneet tuntea nahoissaan muun muassa Arttu Ruotsalainen ja Tyler Morley. Tapparan Otto Rauhalan kanssa tapeltuaan Berger heilutteli myös keskisormea yleisön suuntaan.

Martin Berger sai neljän ottelun pelikiellon

Jos upotettu video ei jostain syystä aukea, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – – – – – – – – –

Katso myös: Video: tulevan ykkösvarauksen sikailu johti 3 ottelun pelikieltoon

Lue myös: TUTO julkaisi huikean hankinnan – taustalla yli 400 ottelua KHL:ssä ja kokemusta NHL:stä

Lue myös: Kari Jalonen sai potkut sveitsiläisseuran peräsimestä

Lue myös: SaiPa hankki kaksi uutta ulkomaalaista – Persson siirtyy Ruotsiin

Katso myös: Video: Mark Borowiecki sai mailan todella pelottavasti kasvoihinsa