Video: Teemu Hartikainen iski kuudessa minuutissa hattutempun KHL-jätin verkkoon

Teemu Hartikainen iski
Teemu Hartikaisen hattutemppu syntyi reilussa kuudessa minuutissa.

Teemu Hartikainen iski hattutempun vain reilussa kuudessa minuutissa, kun Salavat Ufa ja Moskovan TsSka kohtasivat KHL:ssä.

Kuopiolaislähtöinen Hartikainen avasi ottelun maalihanat ajassa 10:33. Syöttöpisteen ylivoimalla syntyneeseen maaliin keräsi Sakari Manninen. Vain 54 sekuntia myöhemmin Ilja Sorokin sai jälleen kaivaa kiekkoa selkänsä takaa, kun Hartikainen osui uudelleen.

Hartikaisen maalien välissä myös TsSKA ehti maalintekoon, kun Sergei Tolchinsky iski 1-1 tasoituksen.

Maalirikkaan avauserän kruunu nähtiin ajassa 16:50, kun Hartikainen pääsi tälläämään kiekon kolmannen kerran moskovalaisten reppuun. ”Esityön” maaliin teki TsSKA-hyökkääjä Jiri Sekac, jonka epäonnistunut purku päätyi suoraan Hartikaisen lapaan.

Hartikainen iski hattutemppunsa vain vaivaisessa kuudessa minuutissa ja 17 sekunnissa. Ufa voitti ottelun lopulta maalein 4-2.

Kuopiolaislähtöinen KalPa-kasvatti Teemu Hartikainen on pelannut kuluvalla kaudella Ufan paidassa 41 ottelua, joissa on syntynyt tehot 16+11. Urallaan myös 52 NHL-ottelua Edmonton Oilersin riveissä pelannut ”Härski” on edustanut Ufaa vuodesta 2013. Tuossa ajassa hän ehtinyt pelaamaan seurassa jo kunnioitettavat 362 ottelua, joissa on syntynyt 258 tehopistettä (111+147).

Tuolla tilastorivillä Hartikainen on Ufan seurahistorian eniten otteluita pelannut ulkomaalainen. Hän on kärkipaikalla myös ulkomaalaisten pistetilastossa. KHL:n historiankirjoissa hän on toiseksi tehokkain suomalaispelaaja heti Jokereita nykyisin edustavan Petri Kontiolan jälkeen.

Teemu Hartikainen iski supernopean hattutempun

Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – –

LUE MYÖS: Jukurit erotti valmentajansa – tilalle yli 1000 liigaottelun konkari!