VIDEO: Teuvo Teräväinen jälleen maalinteossa – pyöreitä täyteen vastustajan omalla maalilla

Teuvo Teräväinen kovassa vireessä viime yön kamppailussa.
Teuvo Teräväinen kovassa vireessä viime yön kamppailussa.

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen pelaa tällä hetkellä eittämättä NHL-uransa parasta kautta.

Hurricanes kohtasi viime yön kierroksella vieraakseen saapuneen Washington Capitalsin. Isännät saivat otteluun erinomaisen alun, kun Victor Rask osui vain reippaan viiden minuutin jälkeen.

Tuo kyseinen maali oli täydellinen lahja Capitals-puolustaja John Carlsonilta ja sen pääset katsomaan TÄÄLTÄ.

Sitten alkoi kuitenkin soida toisessa päässä ja ajassa 28:48 Capitals siirtyi Dmitry Orlovin maalilla jo 3-1-vierasjohtoon. Capitals kuitenkin kavensi Raskin toisella maalilla toiseen erään ja kolmannen erän alkupuolella se siirtyi Elias Lindholmin sekä Teuvo Teräväisen osumilla 4-3-johtoon.

Teräväisen viimeistelemä maali oli melkoisen koominen, sillä itse asiassa sen kävi upottamassa omaan verkkoon Capitals-puolustaja Brooks Orpik. Hän siis jatkoi siitä, mihin Carlson jäi.

Teräväiselle, jonka osumaan esityön teki Sebastian Aho, maali oli kauden kymmenes ja samalla hän nosti koko kauden pistemääränsä 30:een. Kaiken kaikkiaan hän sai tuplaten pyöreitä täyteen ja kokonaisuudessaan niitä on triplaten, sillä hänen tehonsa ovat 10+20=30.

Vieraiden Alexander Ovechkin pakotti ottelun lopulta 4-4-tasoitusmaalillaan jatkoajalle ja lopulta hän myös ratkaisi ottelun illan toisella maalillaan, jonka hän viimeisteli aikaan 61:57.

Maalirikkaan ottelun tarkemmat tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Muita hauskoja ja mielenkiintoisia videoita löydät TÄMÄN LINKIN kautta.