VIDEO: Tic-tac-toe! Tampa iski uskomattoman kauniin maalin

Tampa Bay Lightning iski kertakaikkisen upean osuman Vancouver Canucksin verkkoon.
Tampa Bay Lightning iski kertakaikkisen upean osuman Vancouver Canucksin verkkoon.

Tampa Bay Lightning on ollut käytännössä ottaen koko kuluvan kauden ajan NHL:n ykkösseura, ainakin sarjataulukon perusteella.

Salamapaitainen vyöry on näkynyt myös yksilötasolla, sillä joukkueen venäläisvahti Andrei Vasilevskiy on tällä hetkellä suursuosikki voittamaan NHL:n parhaalle maalivahdille jaettavan Vezinan, Nikita Kucherov on dominoinut NHL:n pistepörssiä läpi koko kauden ja Steven Stamkos on tullut todella isosti takaisin vakavien loukkaantumisten jälkeen.

Kyseinen vyöry on konkretisoitunut niin ikään kauniina maaleina ja viime yö tuotti jälleen yhden sellaisen lisää.

Tällä kertaa Lightningin uhriksi joutui Vancouver Canucks, sekä erityisesti joukkueen puolustus, kun Stamkos tälläsi uskomattoman tic-tac-toe-kuvion päätteksi kiekon ohi voimattoman ruotsalaisvahti Anders Nilssonin.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Esityön tähän upeaan maaliin tekivät Tyler Johnson ja Yanni Gourde – itse asiassa Stamkosilla oli helppo työ iskeä heidän tarjoiluistaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ottelu oli melkoinen helpotus myös Kucheroville, joka ei ollut onnistunut maalinteossa viimeiseen 11 otteluun, ellei sitten NHL:n All Star -tapahtumassa iskettyä hattutemppua oteta mukaan laskuihin.

Itse ottelu päättyi Lightningin 5-2-voittoon. Se karkasi kahden ensimmäisen erän aikana 4-0-johtoon, mutta Canucks pääsi otteluun vielä mukaan Brock Boeserin sekä Sven Bärtschin päätöserässä iskemillä maaleilla.

Lopulta viimeisen niitin ottelulle löi Stamkosin ja Kucherovin tavoin ottelussa tehot 1+1 kerännyt Victor Hedman, joka osui ylivoimalla aikaan 56:21.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Artturi Lehkonen vei namun Jakub Voracekilta – tälläsi alivoimamaalin!