VIDEO: TJ Oshie tyrmäsi Kris Letangin yhdellä lyönnillä, esillä jälleen pelikieltopuheet

oshie

TJ Oshie tyrmäsi Kris Letangin yhdellä lyönnillä, kun Pittsburgh Penguins kaatoi kotikaukalossaan Washington Capitalsin 3-1 ja tasoitti ottelusarjan lukemiin 2-2.

Pittsburgh Penguins onnistui viime yönä päihittämään Washington Capitalsin ottelusarjan neljännessä ottelussa ja samalla tasoittamaan sarjan, ennen kuin se siirtyy seuraavan pelin ajaksi takaisin Washingtoniin.

Tunteet joukkueiden välillä olivat jälleen pinnassa. Capitalsin Tom Wilson oli saanut edellisen ottelun tapahtumista kolmen ottelun pelikiellon (lue uutinen täältä) ja se varmasti kismitti muita vierasjoukkueiden pelaajia. Tämä näkyi muun muassa TJ Oshiesta, kun hän tyrmäsi Penguins-puolustaja Kris Letangin yhdellä lyönnillä ottelun loppuhetkillä ja jakeli vielä tämänkin jälkeen riitapukarilleen muutaman iskun.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kahakka sai alkunsa kirjaimellisesti vain hetkeä aiemmin tapahtuneesta taklaustilanteesta, jossa Oshie taklasi Letangia voimalla, hypäten jään pinnasta kohti Letangin päätä ja tästä yhdestä kuvakulmasta näyttäisi, että tilanteessa myös oli päähän kohdistunut kontakti.

Keskustelu Oshien tuomitsemisesta Wilsonin tapaan pelikieltoon on käynyt villinä ottelun jälkeen, mutta nähtäväksi jää, tuleeko NHL puuttumaan tilanteeseen vai ei.

Mitä tulee sitten niihin tärkeimpiin ottelutapahtumiin eli maaleihin, avasi Penguinsin Jake Guentzel maalihanat aikaan 29:21. Oshie tasoitti ylivoimalla pari minuuttia myöhemmin, mutta aikaan 37:31 Evgeni Malkin palautti ylivoimalla isännät takaisin johtoon.

Malkinin osuma aiheutti paljon puhetta, sillä hänen sanottiin heittäneen kiekon kädellään maaliin, mutta todellisuudessa kiekko oli jo ylittänyt maaliviivan ennen tätä. Penguinsin viimeisen osuman viimeisteli tyhjään maaliin Guentzel – ylivoimalla.