VIDEO: Olympiatuomari Tobias Wehrlistä tuli viraali hitti – kiipeili maalin päällä

Yhdysvaltain ja Slovakian välisessä ottelussa erotuomarina toimineesta Tobias Wehrlistä tuli viraali hitti sosiaalisessa mediassa.

Sveitsiläisestä olympialaisissa työskentelevästä tuomarista Tobias Wehrlistä tuli torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa pelatussa Yhdysvaltain ja Slovakian välisessä ottelussa viraali hitti.

Slovakian maalilla oli meneillään melkoinen maalinedushässäkkä ja niinpä Wehrli päätti hakea hieman normaalista poikkeavaa perspektiiviä tilanteeseen.

Toisin sanoen Wehrli teki kaikkensa nähdäkseen, painuuko kiekko Slovakian verkkoon. Se tarkoitti sitä, että hän kiipeili maalin päällä ja haki näin ollen lintuperspektiivin tilanteeseen.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kyseinen video, ja ennen kaikkea siis Wehrli, on kerännyt somessa ihmisiltä sekä arvostusta että aiheuttanut myös melkoisia naurunpurskahduksia, eikä ihme – onhan hän erinomaisesti työnsä tasalla ja samalla meno näyttää melkoisen koomiselta.

Vastaavanlaisia tilanteita näkee aina silloin tällöin, mutta ei näin energisellä tavalla; Wehrlin kohdalla päteekin erinomaisesti englanninkielinen sanonta ”he was all over the place” (hän oli kaikkialla).

Samalla Wehrli asetti riman muille Pyeongchangin olympialaisissa toimiville tuomareille aivan uusiin korkeuksiin.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Mitä ihmettä Washington Capitals puuhaa? Carlson hakkaa mailalla Ovechkinia haaroväliin