VIDEO: Tolvasen debyytti vesittyi Hartnellin sikailuun, Rasmus Ristolainen 0+3

Nashville Predatorsin voittojahti ja Eeli Tolvasen debyytti vesittyivät enemmän tai vähemmän Scott Hartnellin sikailuun.
Nashville Predatorsin voittojahti ja Eeli Tolvasen debyytti vesittyivät enemmän tai vähemmän Scott Hartnellin sikailun seurauksena.

Eeli Tolvasen debyytti Buffalo Sabresia vastaan vesittyi Scott Harnellin sikailuun, joka käänsi Nashville Predatorsin johtoaseman isomaaliseksi tappioksi.

Nashville Predators oli kotiottelussaan Buffalo Sabresia vastaan niskan päällä, kun Kyle Turris venytti isäntien johtoaseman ajassa 22:00 3-1:een.

Sabres tuli otteluun kuitenkin mukaan, kun Ryan O’Reilly kavensi ylivoimalla, Jack Eichelin ja Rasmus Ristolaisen esityöstä, kotijoukkueen johdon maaliin ajassa 25:45 ja vajaata paria minuuttia myöhemmin Kyle Okposo tasoitti.

Nick Bonino vei kuitenkin Predatorsin takaisin johtoon ajassa 32:50, mutta sen jälkeen Scott Hartnellin ruma taklaus Sabres-puolustaja Victor Antipiniin, joka jouduttiin kuljettamaan pois kaukalosta paareilla, johti suihkukomennukseen ja ottelu kääntyi.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Sabres iski viiden minuutin ylivoimansa aikana kiekon kolmesti Pekka Rinteen selän taakse, kun Sam Reinhart osui kahdesti ja Okposo kertaalleen. Ristolainen syötti osumista ensimmäisen ja kolmannen, kasvattaen koko illan pistesaldokseen 0+3.

Ottelu muuttui Hartnellin taklauksen seurauksena täysin, eikä tilanteen seurauksena totaalisesti hyytynyt Predators kyennyt enää taistelemaan sarjapisteistä. Edes Juuse Saroksen vaihto luukulle kolmanteen erään ei auttanut, vaan päätöserän ainokaisesta vastasi vieraiden Reinhart, joka sinetöi samalla hattutemppunsa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Hartnellin aiheuttaman pitkän alivoiman myötä vesittyi osaltaan myös Eeli Tolvasen debyytti. 18-vuotias nuorukainen ei nimittäin päässyt enää pitkän vaihtopenkillä istumisen jälkeen takaisin mukaan otteluun, kuten ei myöskään koko Predators-nippu.

Tokikaan Tolvaselle ei voi antaa debyytistään moitteita, sillä hän pelasi varmaa peruspeliä, keräsi ottelussa peliaikaa 13:34, josta ylivoimavastuuta oli 1:17, ampui kahdesti kohti vastustajan maalia ja taklasi kertaalleen.

Mikäli pientä otantaa haluaa analysoida laajemmin, Tolvanen osoitti ainakin sen, että hän ei missään nimessä jää ainakaan jalkoihin KHL:ää selkeästi fyysisemmässä ja nopeammassa NHL:ssä. Myöskään pieni kaukalo ei tuntunut haittaavaan suomalaisnuorukaisen menoa.

Suomalaisvahdeista Rinteelle kirjattiin ottelussa 23 torjuntaa, kun taas Saros venyi päätöserän aikana kiekon tielle kuusi kertaa.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!