VIDEO: Tom Wilson sikaili jälleen – pakko tulla pelikieltoa!

Tom Wilson oli viime yönä ilkeällä pelipäällä. Sen sai kokea muun muassa Brad Marchand.
Tom Wilson oli viime yönä ilkeällä pelipäällä. Sen sai kokea muun muassa Brad Marchand.

Washington Capitalsin Tom Wilson sikaili jälleen, kun hän taklasi ensimmäisessä Stanley Cup -finaaliottelussa Jonathan Marchessaultia.

Washington Capitalsin ykkösvitjassa pelaava Tom Wilson on sikaillut kuluvan pudotuspelikevään useaan otteeseen ja aiheuttanut valtavan määrän keskustelua. NHL onkin asettanut Wilsonin jo tänä keväänä kertaalleen kolmen ottelun pelikieltoon, mutta törkyilylle se ei tuonut loppua.

Wilson nimittäin sikaili ensimmäisessä Stanley Cup -finaaliottelussa jälleen kerran, kun hän taklasi kiekotonta Jonathan Marchessaultia pimeästä kulmasta.

https://twitter.com/JeffVeillette/status/1001292515302105088

Tilanne tapahtui ottelun kolmannessa erässä ja Marchessault jäi sen seurauksena jäähän makaamaan. Wilson puolestaan selvisi ainoastaan kaksiminuuttisella, ja kun samaan aikaan David Perron istutettiin jäähyaitioon Alexander Ovechkinin kaltoinkohtelusta, ei Golden Knights saanut tilanteesta edes ylivoimaa.

On kuitenkin ihme, mikäli NHL ei aseta Wilsonia tapahtuneen seurauksena pelikieltoon; sen lisäksi, että hän on saanut jo tänä keväänä kakkua, hänet tunnetaan myös toistuvana sääntöjen rikkojana. Kaiken kukkuraksi NHL korostaa linjaansa tällaisia taklauksia vastaan.

NHL:ssä urallaan yli 2 000 ottelua tuomaroinut Kerry Fraser, joka on mukana myös NHL:n erotuomaritoiminnassa, kirjoitti Wilsonin töötin jälkeen Twitter-tilillään seuraavaa ja antoi näin ollen selkeän mielipiteensä tilanteeseen.

Edellä olevasta twiitistä päätellen Wilsonia siis todella uhkaa pitkä pelikielto, joka saattaa päättää hänen osaltaan Stanley Cup -finaalit tähän.

Itse ottelu päättyi Vegas Golden Knightsin voittoon numeroin 6-4. Lisää ottelusta voit lukea, ja katsoa, täältä.