VIDEO: Toronton tuomarit tekivät paluun! Yleisö ”raivostui”

Toronto tuomarit olivat vauhdissa myös viime yön ottelussa, joka meni Maple Leafsin nimiin.
Toronto tuomarit olivat vauhdissa myös viime yön ottelussa, joka meni Maple Leafsin nimiin.

Toronton tuomarit, jotka ovat ”tuominneet” Maple Leafsin ja Bruinsin otteluita, tekivät paluun myös kuudennessa ottelussa.

Kirjoitimme äskettäin kahdesta miehestä, jotka ovat ottaneet Toronto Maple Leafsin ja Boston Bruinsin välisen pudotuspelisarjan astetta totisemmin. Kyse on siis kahdesta miehestä, jotka seuraavat kamppailut Maple Leafsin kotihallin ulkopuolella tuomareiksi pukeutuneina.

Kyse on jo omasta ilmiöstä, sillä etenkin TSN on seurannut kaksikon teutarointia tarkalla silmällä. Miehet palasivat tositoimiin myös ottelusarjan kuudennessa ottelussa, mutta tällä kertaa heillä ei ollut yleisön tukea takanaan.

MUISTA MYÖS:
Ruotsi – Suomi -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Nimittäin, kun ottelussa tarkastettiin Maple Leafsin maalia – joka lopulta hylättiin – sai kaksikko niskaansa yleisön raivon, ja etenkin eräs takana ollut fani alkoi huutamaan toiselle suoraa kurkkua. Tässä vaiheessa on kuitenkin syytä todeta, että kyse ei välttämättä ollut aidosta raivosta kyseistä ”tuomaria” kohtaan.

Kaksikko oli kuitenkin panostanut rekvisiittaan niin paljon, että he olivat tuoneet mukanaan kuulokkeet ja tabletin, joiden avulla aidot NHL-tuomarit tarkastavat maaleja.

https://www.instagram.com/p/Bh7weKaBwiR/?taken-by=tsn_official

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Show päällä: Sebastian Repo pelikieltoon – Tappara teki tutkintapyynnön