VIDEO: Travis Konecnylta uskomaton yksilösuoritus – näin viedään Bergeronia

Travis Konecnylta nähtiin ottelussa Boston Bruinsia vastaan maali, joka sai kenties NHL:n parhaan puolustavan hyökkääjän näyttämään huonolta.

Tuo hyökkääjä, jota Philadelphia Flyersin Travis Konecny vei kuin litran mittaa, oli muuan Patrice Bergeron, joka on valittu peräti neljä kertaa NHL:n parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi – viimeksi viime kauden päätteeksi.

Bergeron ei ollut kuitenkaan ainoa Bruins-peluri, jonka Konecny sai näyttämään huonolta, vaan itse asiassa tilanne, josta maali syntyi, oli lähellä 1 vs. 5 -asetelmaa. Toisin sanoen Konecny ajoi itsensä laidasta keskelle Bruins-miehistöä, sen jälkeen zippasi kaksi kaveria pihalle ja lopulta iski aivan lähietäisyydeltä kiekon maaliin.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Konecnyn maali syntyi heti toisen erän alkuun ja sillä Flyers siirtyi ottelussa 2-0-johtoon. Lopulta ottelussa nähtiin jatkoaika, kun vieraiden Bergeron tasoitti ottelun vain 3,6 sekuntia ennen päätössummeria.

Flyers kuitenkin tarttui tiukasti kiinni pudotuspelipaikkaan, kun kahdesti ottelussa osunut Claude Giroux ratkaisi niin ikään upealla yksilösuorituksella voiton isännille.

Samalla Flyers-kapteeni nosti koko kauden pistemääränsä 95:ään, mikä on hänen henkilökohtainen yhden kauden piste-ennätyksensä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!