VIDEO: Turkin kiekkoliigassa aivan uskomaton maali!

Turkin kiekkoliigassa (kyllä, luit oikein) tehtiin viime viikon lauantaina todellinen kaunokainen, sillä pelaaja iski kiekon maaliin pyörittyään ensiksi ilmassa.

Niinhän sitä aina sanotaan, että jääkiekko on marginaalilaji, joita pelataan vain harvoissa ja valituissa maissa. Omalla tavallaan tämä väite on oikea, joskin jääkiekko on levinnyt maailmalla moniin kolkkiin, mutta harvassa maassa se on kovinkaan seurattu laji.

Lajia pelataan kuitenkin esimerkiksi Turkissa (kyllä, luit oikein), ja nyt maan kiekkoliigassa on isketty todella kaunis maali. Itse asiassa osuma näki päivänvalonsa viime viikon lauantaina, kun vastakkain olivat Kocin yliopisto ja Gumus Paten.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kocin Kerem Tuna Karakurum karkasi aivan ottelun lopussa puolittaiseen läpiajoon, mutta Gumus Patenin maalivahti päätti ajaa tilanteessa reilusti vastaan. Tästä johtuen osapuolet törmäsivät toisiinsa ja Karakurum jäi pyörimään ilmaan sekä jään pintaan.

Jollakin tavalla hän onnistui kuitenkin huitaisemaan kiekkoa sokkona sillä seurauksella, että peliväline livahti maalipuiden väliin. Maali ei ollut myöskään mikä tahansa osuma, sillä tämän myötä Koc vei kamppailun nimiinsä lukemin 5-4. Voit katsoa osuman alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös tästä.

Jos kiinnostuit turkkilaisesta jääkiekosta lisää, löydät esimerkiksi kyseisen ottelun tilastot TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Ennakko: CHL-finaalista luvassa todellinen trilleri – JYP kohtaa Växjön superjoukkueen