VIDEO: Turussa polemiikkia herättänyt ulosajo – Otto Rauhala suihkuun

Tapparan Otto Rauhala lensi monien mielestä hieman kyseenalaisesti suihkuun.
Tapparan Otto Rauhala lensi monien mielestä hieman kyseenalaisesti suihkuun.

Turun Palloseuran ja tänään vierasjoukkueena pelaavan Tapparan välisessä ottelussa nähtiin heti avauserässä ulosajo, kun Otto Rauhala lensi suihkuun.

TPS:n ja Tapparan välinen kolmas semifinaaliottelu on parhaillaan käynnissä Turussa. Kaukalossa onkin nähty heti avauserästä lähtien tapahtumia.

Ensiksi ajassa 2:27 Lauri Pajuniemi puhkoi kuparisen, kun hän iski edellisessä ottelussa nollille jääneen TPS:n 1-0-johtoon. Turkulaisten edellisestä osumasta oli kulunut lähes 100 minuuttia.

Hieman ennen erän puoliväliä viime ottelussa joukkueensa kaikki maalit syöttänyt Kristian Kuusela puolestaan sai kaksiminuuttisen, mutta lisämaaleja kotijoukkueesta ei ollut iskemään.

Avauserän puhuttanein tilanne nähtiin kuitenkin ajassa 11:44, kun Tapparan Otto Rauhala sai 5+10 minuutin rangaistuksen laitataklauksesta ja lensi suihkuun.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Tilanne, joka johti TPS:n Elmeri Erosen loukkaantumiseen, aiheutti paljon hämmennystä ja valtaosa someväestä onkin hämmästellyt Jari Levosen sekä luonnollisesti muun tuomariston tekemää ratkaisua.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!