VIDEO: Tutkapari riehui jälleen – Mikko Rantanen 1+2, Nathan MacKinnon 1+3!

Mikko Rantanen on nyt NHL:n tehokkain suomalaispelaaja.
Mikko Rantanen on nyt NHL:n tehokkain suomalaispelaaja.

Colorado Avalanche, ja joukkueen suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen, kaipasivat kovasti Nathan MacKinnonia takaisin pelikuntoon.

Nathan MacKinnon joutui jättää väliin pelejä parin viime viikon ajan, kunnes hän teki paluun tositoimiin Colorado Avalanchen edellisessä ottelussa Edmonton Oilersia vastaan.

Vielä tuossa ottelussa meno oli odotetusti hieman hakemista, mutta viime yönä pelatussa vierasottelussa Vancouver Canucksia vastaan MacKinnon oli takaisin omalla tasollaan, kun hän tehtaili pisteet 1+3. Hän syötti joukkueensa 1-1-tasoituksen sekä joukkueensa 2-4- ja 3-4-kavennusmaalit; lisäksi hän ratkaisi kaiken kukkuraksi ottelun jatkoajalla, iskien samalla NHL-urallaan maalin numero 100.

Samalla myös Mikko Rantanen löysi vanhan vireensä – suomalaisnuorukainen oli kaivannut eittämättä Avalanche-pelaajista kaikkein eniten tutkapariaan takaisin.

Hän nimittäin vastasi ylivoimalla syntyneestä 2-4-kavennuksesta ja syötti päätöserässä aikaan 56:59 syntyneen tasoitusmaalin, niin ikään ylivoimalla.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Avalanche oli ottelussa täysin pysäyttämätön ylivoimalla, sillä joukkue teki kaikki viisi maaliaan yhden miehen ylivoimalla, noustessaan 1-4-tappioasemasta 5-4-voittoon.

Kolmen tehopisteen illan myötä Mikko Rantanen on nyt NHL:n tehokkain suomalainen kuluvan kauden osalta.

Marginaalit ovat kuitenkin äärimmäisen pienet, joten peli on vielä täysin auki, joskin tällä hetkellä kaikkein kovimmin kyseisestä tittelistä kamppailevat Rantanen ja Aleksander Barkov.

  1. Mikko Rantanen (19+37=56)
  2. Aleksander Barkov (20+34=54)
  3. Patrik Laine (28+20=48)
  4. Sebastian Aho (21+25=46)
  5. Teuvo Teräväinen (14+32=46)
  6. Mikael Granlund (15+29=44)
  7. Erik Haula (22+20=42)

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018