VIDEO: Tuukka Rask torjui Minnesotan nurin – Mikko Koivu ainoa ohittaja

Mikko Koivu iski Minnesota Wildille erittäin tärkeän tasoitusmaalin, joka toi isännille lopulta yhden sarjapisteen.
Mikko Koivu iski Minnesota Wildille erittäin tärkeän tasoitusmaalin, joka toi isännille lopulta yhden sarjapisteen. Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin suomalaismaalivahti Tuukka Rask oli pelituulella Minnesota Wildia vastaan ja ainoa hänet ohittanut pelaaja oli Mikko Koivu.

Minnesota Wildin ja Boston Bruinsin välisen ottelun avauserä oli vielä maaliton, mutta ajassa 23:15 tshekkitähti David Pastrnak vei vieraat 1-0-johtoon, kun hän ohitti Wild-maalilla Alex Stalockin.

Ottelussa säilyivät pitkään nämä samaiset 1-0-lukemat, kunnes Minnesotassa kuului sanat ”kapteeni käskee”. Toisin sanoen kotijoukkueen Mikko Koivu toi joukkonsa tasoihin, kun hän ohitti Tuukka Raskin aikaan 49:20.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kuluvan kauden 60. tehopistettä hakeva Mikael Granlund oli käytännössä koko maalin pääarkkitehti, mutta jäi ilman syöttöpiste, sillä kiekko kävi vielä hänen jälkeensä kahdella muulla pelaajalla – siis ennen kuin Koivu toimitti sen reppuun.

Lopulta Koivun maali riitti pelastamaan tiukkaa taistelua pudotuspelipaikoista kärsivälle Wildille pisteen, mutta ei sen enempää, sillä Bruins otti mukaansa myös toisen pisteen, kun Brad Marchand iski voittomaalin aikaan 60:28.

Raskille, joka valittiin ottelun ykköstähdeksi, kirjattiin ottelussa 24 torjuntaa. Hän ei siis ollut mitenkään täystyöllistetty, mutta pelasi erittäin varman ja hyvän ottelun. Koivu nimettiin puolestaan kolmostähdeksi.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!